StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо класти піну для бриття у пральну машину: хитрість досвідчених господинь

31 липня 2022, 02:27
Піну для бриття можна застосовувати не лише за призначенням – вона виручить і в інших господарських справах.
Стиральная машина, стирка, пена для бритья
Як відчистити пральну машину з допомогою піни для бриття/ ua.depositphotos.com

Пральна машина завжди виручає господарок, адже дає можливість виконати багато іншої роботи, поки речі перуться. Проте через постійне її використання вона забруднюється – як зверху, так і зсередини.

Щоб відмити пральну машину, не обов’язково застосовувати дороговартісні миючі засоби, які можна знайти в магазині. У пригоді можуть стати підручні засоби, які є практично у кожного вдома.

Таким засобом, який виручить у потрібний час, зокрема, може стати піна для бриття. Досвідчені господарки застосовують її для того, щоб ефективніше відмити пральну машину.

відео дня

Піна для бриття здатна не лише прибрати забруднення, а й усунути неприємні запахи. Потрібно нанести трохи піни на серветку і протерти нею машинку спочатку ззовні, а потім всередині.

Особливу увагу варто приділити місцям всередині машинки, які схильні найбільше бруднитися – боковим стінкам і барабану, гумці, під якою "любить" збиратися бруд, і ємності для миючого засобу. Потрібно рівномірно розподілити піну для бриття на внутрішніх поверхнях і залишити її так на 20 хвилин.

читайте такожНавіщо варто класти губку в барабан пральної машини під час прання: секрет досвідчених господарокПісля цього пральну машину потрібно запустити на повний цикл прання за високої температури.

Такий спосіб дозволить ефективно очистити вашу домашню помічницю – вона після такого догляду сяятиме чистотою і свіжістю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти