StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як назавжди знищити бур’яни на подвір'ї: садівники розкрили дієвий метод

23 лютого 2024, 19:16оновлено 25 лютого, 01:32
Садівники розповіли про особливу техніку знищення бур'янів на доріжках і тротуарах, де не потрібно турбуватися про те, що сусідні рослини можуть загинути.
Як назавжди знищити бур’яни на подвір'ї: садівники розкрили дієвий метод
Як прибрати бур'ян із плитки / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Бур'яни можуть стати неприємністю в будь-якому саду. Часто господарі застосовують перевірений метод використання солі та оцту для очищення тротуарної плитки від бур’янів, адже він відносно нешкідливий для оточуючих.

Ознайомтесь із матеріалом: І сліду не залишиться: два дуже ефективні способи знищити бур'яни надовго. Цей метод відмінно справляється з бур'янами.

Згодом садівники зрозуміли, що використання солі або оцту для знищення бур’янів може бути не тільки шкідливим. Він може мати поганий вплив на домашніх тварин, але й може пошкодити саму бруківку, передає Mirror.

відео дня

"Не використовуйте сіль для знищення бур’янів, оскільки це може пошкодити тротуарну плитку. Сіль може не тільки пошкодити бруківку, але й зашкодити здоров’ю ґрунту та запобігти майбутньому росту, якщо використовується проти бур'янів на інших ділянках саду", - зазначив чоловік.

Досвідчені господарі розповіли, що краще надати перевагу окропу. На думку садівників, це набагато краще, ніж метод оцту та солі, оскільки він діє миттєво.

"Якщо ви намагаєтеся позбутися великого бур’яну на бруківці, то краще обрізати його, щоб окріп краще досягав коренів", - зазначив фахівець.

Гаряча вода може з легкістю знищити бур’яни. Це особливо корисна техніка на доріжках і тротуарах, де вам не потрібно турбуватися про те, що сусідні рослини постраждають. Ви також можете використовувати її на групі бур’янів на бордюрі, однак, не виливайте її на сусідні рослини, які хочете зберегти. Також можна поливати бур'яни гарячою водою, яку ви щойно використовували для відварювання овочів.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти