StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Забирайся, противна: як прибрати жовту смугу в унітазі

24 вересня 2023, 14:04
54590
Дотримуючись цих порад, ви зможете легко і швидко позбутися від жовтої смуги в унітазі і підтримувати чистоту ванної кімнати.
Як прибрати жовту смугу в унітазі
Як прибрати жовту смугу в унітазі / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Жовта смуга в унітазі псує вигляд всієї ванної кімнати, але впоратися з нею нескладно. Ми відповімо на питання, ніж відтерти жовті смуги в унітазі і як очистити унітаз від жовтизни в домашніх умовах.

Чим відтерти жовті смуги в унітазі?

  • Оцет: Оцет - відмінний засіб для видалення жовтих смуг і накипу. Залийте унітаз оцтом і залиште на деякий час, потім акуратно відітріть за допомогою щітки.
  • Сода і лимонна кислота: Створіть пасту, змішавши соду і лимонну кислоту. Нанесіть її на жовті смуги, залиште на деякий час і потім добре промийте унітаз.
  • Спеціалізовані миючі засоби: На ринку існує безліч миючих засобів, призначених спеціально для усунення жовтих смуг в унітазі. Використовуйте їх, дотримуючись інструкцій на упаковці.

Як очистити унітаз від жовтизни в домашніх умовах?

Для регулярної профілактики жовтих смуг в унітазі використовуйте оцет або соду. Просто додайте невелику кількість води і оцту або соди в унітаз і залиште на ніч. Потім ретельно промийте. Цей метод допоможе запобігти появі жовтизни в унітазі.

відео дня

Вам може цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти