StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Топ-3 способи, які збережуть свіжість у ванній кімнаті на кілька тижнів

19 лютого 2024, 21:21
Ці оригінальні методи допоможуть вашій ванній кімнаті пахнути свіжістю.
Топ-3 способи, які збережуть свіжість у ванній кімнаті на кілька тижнів
Як часто прибирати у ванній кімнаті/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (donnamendoza35)

Смілива прибиральниця знайшла лайфхак, який допомагає її ванній кімнаті пахнути свіжістю тижнями. Він дуже доступний і використовує те, що, без сумніву, вже є у вас у шафі.

Існує безліч причин, через які у вашій ванній кімнаті може пахнути: від плісняви та грибка, що процвітають у вологих приміщеннях, до неприємного запаху зі стічних труб, але є інгредієнт, який може допомогти.

Як би ви не намагалися підтримувати чистоту у ванній кімнаті, неприємні запахи мають звичку затримуватися. Але один чистильник стверджує, що можна зберегти свіжість у ванній кімнаті на кілька тижнів, пише Mirror.

відео дня

Як легко і швидко прибратися в кімнаті

Засоби для чищення ванної кімнати можуть бути досить дорогими, але інтернет-сенсація Донна Мендоза, відома як The Cleaning Lady, вважає, що вам не доведеться викладати цілий статок. Вийшовши в TikTok, Донна пояснила, що використання капсул для прання може допомогти очистити непривабливі поверхні не гірше, ніж дорогі засоби для ванної, - і при цьому залишає після себе чудовий запах.

У недавньому відеоролику, опублікованому на платформі, Донна розповіла, як вона спочатку кладе капсулу в миску з теплою водою, щоб вона розчинилася, і допомагає розбити її виделкою. Щойно капсула повністю розчинилася, кмітлива прибиральниця вилила частину суміші в тримач туалетної щітки.

Потім вона вилила залишки рідини в сам унітаз, стверджуючи, що цей спосіб "збереже запах свіжості у вашій ванній кімнаті на кілька тижнів". Капсули для прання призначені для поміщення безпосередньо в пральну машину і розчиняються під час циклу прання, допомагаючи розщеплювати бруд.

Цей оригінальний метод не тільки допоможе вашій ванній кімнаті пахнути свіжістю, а й є дуже економічним.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти