StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що робити, якщо скриплять двері: фахівці поділились геніальним лайфхаком

23 лютого 2024, 04:04оновлено 23 лютого, 21:44
Дізнайтесь, як швидко та дієво врятувати свої двері від набридливого скрипу.
Що робити, якщо скриплять двері: фахівці поділились геніальним лайфхаком
Як відремонтувати двері / колаж: Главред, скріншоти: відео

Скрип дверей може дуже дратувати мешканців дому. Незалежно від того, чи це нічний похід у ванну, чи спроба непомітно випити ранкову каву, цей набридливий скрип може стати справжньою неприємністю, особливо коли поруч гості.

Радимо ознайомитись із матеріалом: Як позбутися тертя дверей і подряпин на підлозі: 5 дієвих рішень. Існує кілька причин, чому двері починають тертися об підлогу.

Фахівці у сфері виробництва дверей розповіли про бюджетні побутові рішення, які допоможуть назавжди позбутися цього шуму від дверей. Варто звернути увагу на вазелінову мазь та ріпакову олію. Ці звичайні побутові товари мають вражаючі змащувальні властивості для скрипучих дверей, передає Mirror.

відео дня

"Вазелін забезпечує миттєве рішення. Нанесіть його безпосередньо на петлі та дайте йому діяти. Чимала товщина забезпечує тривалий ефект, що робить його ідеальним для внутрішніх дверей", - радить експерт.

Щоб речовина подіяла, варто нанести невелику кількість вазеліну безпосередньо на петлі. Покрутіть дверцята вперед-назад, щоб вона просочилося в петлі, і не забудьте витерти надлишки.

Також чудовою альтернативою вазеліну стане ріпакова олія. Нанесоти її на петлі краще за допомогою тканини або ватної палички. Рух дверцят допоможе рівномірно розподілити масло, забезпечуючи плавну та тиху роботу.

"Ріпакова олія - це універсальний вибір. Він легший, а це робить його придатним для різних дверей, як внутрішніх, так і зовнішніх. Його ефективність підходить і на більш холодний клімат, де густіші мастила можуть мати проблеми", - пояснили у фірмі.

Що краще обрати: вазелін чи олію

Вазелін із більш густою консистенцією ідеально підходить для негайного вирішення проблеми. Особливо ефективним буде для внутрішніх дверей, що гарантує тривале змащення.

Ріпакова олія із більш легким відтінком, є універсальним варіантом, який підходить як для внутрішніх, так і для зовнішніх дверей. Адаптивність олії робить її доцільним вибором, особливо в холодному кліматі, де густіші мастильні матеріали можуть втратити свою ефективність.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти