Потрібні всього 2 інгредієнти: жінка поділилася лайфхаком для чищення прикрас

8 липня 2024, 14:47
394
Для чищення прикрас вона використовує всього два інгредієнти, які напевно вже є у ваших кухонних шафах.
Як зробити розчин для чищення прикрас
Як зробити розчин для чищення прикрас / Колаж Главред, фото: pixabay.com

На прикраси, які ми носимо щодня, як-от каблучки та намиста, протягом дня впливає безліч чинників - від мила і води до забруднень.

Сінді Гарсія поділилася в TikTok, як вона чистить свої каблучки, роблячи їх блискучими. Для чищення прикрас вона використовує всього два інгредієнти, які напевно вже є у ваших кухонних шафах.

TikTok

TikTok ("ТікТок") - сервіс для створення і перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії "ByteDance". Запущена 2018 року міжнародна версія є провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї та стає дедалі популярнішою в інших країнах, ставши одним із найшвидшезростаючих і найзавантажуваніших застосунків, пише Вікіпедія.

відео дня

Ці елементи можуть зробити ваші дорогоцінні вироби тьмяними, тому дуже важливо регулярно чистити їх, щоб зберегти блиск. Однак не менш важливо чистити їх правильно, щоб не пошкодити дорогоцінні камені або інші деталі, які можуть відклеїтися або знебарвитися.

Ви можете заплатити ювеліру або купити спеціальний засіб для чищення, але насправді ви можете так само легко привести до ладу свої улюблені вироби вдома - і при цьому заощадити трохи грошей

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

"Чищу свої каблучки тільки білим дистильованим оцтом і милом для посуду. Хочу відучити вас купувати засоби для чищення ювелірних виробів. Це працює так само добре", - зазначила Сінді у підписі до відео.

Спочатку Сінді закип'ятила чайник з водою і одночасно додала в чашку повний ковпачок оцту і трохи засобу для миття посуду. Потім вона опустила в чашку свої каблучки і залила їх окропом.

"Залиште кільця на 15 хвилин", - порадила Сінді.

Після закінчення цього часу вона взяла зубну щітку і почистила кільця сумішшю. Потім вона висушила їх за допомогою кухонного паперу, після чого вони виглядали "як нові".

Дивіться відео про те, як почистити ювелірну прикрасу в домашніх умовах:

@mrs.cindyg Cleaning my rings with just white distilled vinegar and dish soap. Тут, щоб відвернути вас від покупки засобів для чищення ювелірних прикрас. Це працює так само добре ? #ringcleaning#weddingring#engagementring#jewlerycleaninghack♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) - Tommy Richman

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти