StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Який знак попереджає, що пральну машину треба негайно очистити: варто знати усім

22 квітня 2024, 04:05оновлено 23 квітня, 07:55
969
Кожному з нас незайвим буде знати, як часто потрібно чистити пральну машину. Але є один "червоний прапорець", який вказує на необхідність почистити її негайно.
Стирка, стиральная машина
Який знак вказує, що терміново потрібно почистити пральну машину/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Пральна машинка є необхідним вдома помічником, який допомагає дуже ефективно очистити одяг та інші речі, не витрачаючи на це багато часу. Але нерідко ми можемо забувати про те, що ця техніка також потребує особливої уваги та певного догляду, який допоможе їй залишатися справною і якісно виконувати свої функції якомога довше. Користуючись такою технікою, потрібно знати, як ефективно почистити пральну машину і наскільки часто це потрібно робити.

Радимо також прочитати матеріал: Знайти помилку на картинці за 3 секунди зможуть одиниці: загадка для перевірки уважності

Нерідко буває, що ми можемо неправильно розрахувати, як часто потрібно очищати таку техніку. Але є один "неприємний знак", який вказує на те, що таке очищення потрібно робити терміново. За словами фахівця з продукції AEG Майкла Форбса, таким "червоним прапорцем" є запах тухлих яєць з барабана пральної машини, пише The Mirror.

відео дня

Експерт зазначає, що така ознака вказує на те, що всередині барабана накопичилися бактерії, які згодом можуть призвести до виникнення плісняви. А пліснява може не тільки пошкоджувати тканину одягу, але й спричинити серйозні наслідки для здоров’я – у найгіршому випадку це може призвести до респіраторних проблем.

За словами Майкла Форбса, очистити машинку можна за допомогою спеціальних хімічних засобів. Але не обов’язково для цього використовувати саме магазинні хімічні засоби, каже експерт.

Він зазначив, що можна провести таке очищення за допомогою соди та оцту. Для цього потрібно додати у барабан машинки чашку соди, а у лоток для миючих засобів налити пів склянки оцту, після чого увімкнути машинку на режим із найвищою температурою прання.

Також експерт порадив залишати дверці машинки та відсік для миючого засобу трішки відкритими після кожного прання, щоб техніка могла легко висохнути і провітритися.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти