StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як повернути м’якість махровим рушникам: допоможе копійчаний аптечний засіб

31 жовтня 2022, 22:46
Щоб рушники були м’якими, як нові, достатньо прополоснути їх після прання у розчині простого засобу з аптеки.
Махровые полотенца
Як повернути м’якість махровим рушникам/ ua.depositphotos.com

Махрові рушники користуються великою популярністю у кожному домі саме через свою м’якість і ніжність. Вони приємні на дотик, тому наша шкіра лише "дякує" нам за користування таким домашнім текстилем.

Проте від постійного користування і частого прання махрові рушники можуть втратити свою головну особливість, за яку їх так люблять. Рушники, які тривалий час були у користуванні, стають жорсткими, і витиратися ними стає практично неможливо.

Раніше Главред розповідав про чотири способи, як зробити махрові рушники м'якими і пухнастими після прання. Це можна зробити за допомогою оцту, солі, соди або холодної води.

відео дня

Проте є ще один дієвий спосіб, який зробить так, щоб рушники були м'якими. Для цього знадобиться лише один копійчаний засіб з аптеки – гліцерин.

Після прання махрових рушників їх потрібно прополоскати у розчині гліцерину. Для цього наливаємо у таз 5 літрів води і додаємо столову ложку засобу.

Рушники після сушіння знову стануть м’якими і приємними на дотик, як нові.

Також з також ціллю можна використовувати спеціальні кондиціонери для білизни. Вони теж повернуть м’якість вашим рушникам. До багатьох з таких засобів теж входить гліцерин. Але цей домашній лайфхак не поступиться своєю ефективністю купленим у магазині засобам.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти