StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зробити рушники м'якими: допоможе засіб, який завжди є вдома

4 липня 2024, 21:03оновлено 5 липня, 17:12
1118
Немає нічого приємнішого, ніж загорнутися в товстий і пухнастий рушник після гарячої ванни - але як зробити так, щоб він завжди залишався таким?
Як зробити рушники м'якими: допоможе засіб, який завжди є вдома
Як зробити рушники м'якими / колаж: Главред, фото: pixabay

Здається, що м’які рушники можуть запропонувати лише готелі та спа-салони. Незважаючи на те, що багато людей користуються ними щодня, вони завжди виглядають як новенькі. Але тепер ви можете принести цей маленький шматочок розкоші додому завдяки секретам від експерта з постільної білизни та прибирання Нік Шеклок, пише Mirror.

За словами експерта, є багато способів, якими професіонали зберігають рушники в найкращому стані довше, але є простий трюк, який можна спробувати і вдома.

Вам також може бути цікаво: Відбілить та знищить мікроби: як ідеально випрати рушники.

відео дня

Зокрема, проста суміш білого оцту, відбілювача та додаткового кондиціонера для тканин - це все, що вам потрібно.

"Білий оцет - це секретний інгредієнт, який використовується для того, щоб рушники виглядали свіжими і чистими. Все, що вам потрібно зробити, це вилити дві або три склянки оцту на білизну", - йдеться в повідомленні.

"Якщо ви хочете, щоб ваші рушники залишалися м'якими та пухнастими, скоротіть кількість прального порошку і забудьте про кондиціонер для білизни. Всі ці продукти накопичуються в тканині рушників, і саме тому вони стають жорсткими після прання", - вважає інший експерт.

Він порадив використовувати менше миючого засобу, прати рушники при середній температурі та не запихати занадто багато рушників одночасно.

"Навіть якщо вони поміщаються і відповідають необхідній максимальній вазі в сухому стані, пам'ятайте, що вони вбирають багато води і подвоюють свою вагу, коли намокають. Це створює додаткове навантаження на пральну машину, і вона не зможе випрати їх належним чином", - наголосив експерт.

Як зробити рушники м'якими: допоможе засіб, який завжди є вдома
Засіб від плям на одязі / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти