StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як розблокувати "приховану" функцію пральної машинки: жінка поділилась лайфхаком

6 березня 2024, 13:57оновлено 8 березня, 14:13
Символ "тільки для хімчистки", це не обов'язково означає, що його можна прати лише в хімчистці. Досвідчена господиня поділилася "секретним" способом.
Як розблокувати 'приховану' функцію пральної машинки: жінка поділилась лайфхаком
Як розблокувати "приховану" функцію пралки - як прати без хімчистки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Відносити одяг до хімчистки може бути неприємно, не кажучи вже про те, що це забирає багато часу та грошей, але іноді це необхідно. Так було до тих пір, поки ентузіаст прибирання не виявив, що на вашій пральній машині є "секретна" кнопка, яка дозволяє прати вдома речі з позначкою "тільки для хімчистки", пише Mirror.

Часто на деяких речах написано "тільки для сухого чищення", тому що вони можуть збігтись, якщо їх випрати при занадто високій температурі або занадто швидкому віджимі в домашніх умовах. Однак у вашій пральній машині є налаштування, які можуть запобігти цьому.

Хейзел Маккінні каже, що у неї є ідеальне налаштування для боротьби з цими проблемами, і навіть костюм-трійка "чудово відпирається" за допомогою цього способу. У відео для TikTok, де вона продемонструвала, що вона робить, вона пояснила, що робить.

відео дня

Вас також може зацікавити матеріал: "Жінка поділилась дієвим лайфхаком, як швидко висушити одяг".

"Я просто покажу вам одне з цих налаштувань на цій машині. Я використовую делікатне прання. Хто б міг подумати, що можна прати штани від костюма? У мене є піджак і чоловічий костюм-трійка. Тут написано "тільки суха чистка", але я покажу вам маленьку хитрість", - зазначила вона.

Дивіться відео про те, як прати в домашніх умовах одяг, який призначених для прання лише в хімчистці:

Мама двох дітей, яка має власну пральню, поклала капсулу мийючого засобу в пральну машину на програму делікатного прання, яка автоматично переключилася на 800 обертів при температурі 40 градусів.

"Це все, що мені потрібно", - зазначила господиня.

Ділячись кінцевими результатами, вона додала: "Прання закінчено, і одяг чудово відпирається. Тепер все, що мені потрібно зробити, це повісити його в теплій кімнаті, і він буде виглядати чудово. Все, що вам потрібно зробити, це, можливо, лише трохи відпарити", резюмувала вона.

Однак, варто зазначити, що не всі тканини однакові, тому важливо бути обережними, перучи вдома тканини лише для хімчистки, оскільки завжди існує ризик.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти