StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Для чого деякі господині кладуть пакет в пральну машину: бабусин метод

17 лютого 2024, 19:15
Главред з'ясував, для чого деякі господині під час прання в пральній машині додають до одягу поліетиленовий пакет та яка з цього користь для речей.
Для чого деякі господині кладуть пакет в пральну машину: бабусин метод
Для чого класти пакет в пральну машинку - несподіваний результат / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Чи часто ви помічаєте, що ваша білизна вкрита ворсинками, коли вона виходить з барабана пральної машинки? Якою б не була причина, ці маленькі шкідники дратують багатьма способами: вони прилипають до щойно випраного одягу, але, перш за все, з часом вони пошкоджують фільтр і барабан пральної машинки. Будьте певні, існує дуже розумний спосіб подолати цю проблему. Завдяки цьому бабусиному методу жодна волосинка не зачепить ваш одяг, і в той же час він захистить всі внутрішні компоненти пральної машини.

Для чого класти поліетиленовий пакет до пральної машини

Маленька хитрість дуже проста: перед початком циклу прання засуньте в барабан прозорий поліетиленовий пакет прямо посередині одягу. Підійде будь-який, навіть той, який ви використовуєте для покупок. У відео, розміщеному на YouTube-каналі Simple & Fast розповідається про те, для чого кладуть поліетиленовий пакет до пральної машини.

Авторка відео рекомендує поклавши пакет всередину, налаштувати пральну машину, як зазвичай, і запустити програму. При цьому, вказуєтсья про те, що швидкість обертів не має перевищувати 800, а температура 40 градусів по Цельсію.

"Коли цикл прання завершиться і ви відкриєте барабан, ви помітите, що в ньому більше немає ні тіні волосинки, волосинки чи ворсинки", - вказує вона.

На відео видно, що ваш одяг вийде ідеально чистим, а все сміття залишиться в поліетиленовому пакеті завдяки статичній електриці.

"І це ще не все: цей геніальний метод також продовжує термін служби фільтра, оскільки весь цей дрібний бруд більше не буде прилипати до нього, він буде закріплений на мішку", - йдеться у відео.

Дивіться відео про те, для чого класти поліетиленовий пакет до пральної машини:

Як доглядати за пральною машиною - загальні рекомендації

Догляд за пральною машиною включає кілька важливих кроків, які допоможуть зберегти її працездатність і підвищити тривалість служби. Ось деякі поради:

  • Чистка барабана: регулярно очищуйте барабан від залишків прального порошку, волосся та інших забруднень. Для цього можна використовувати спеціальні засоби для очищення пральних машин.
  • Чистка фільтра: перевіряйте і чистіть фільтр пральної машини регулярно, щоб уникнути засмічення трубок і погіршення якості прання.
  • Попередження накипу: щоб уникнути утворення накипу, регулярно виконуйте цикли прання при високій температурі з використанням спеціальних засобів.
  • Запобігання запахам: щоб уникнути неприємних запахів у пральній машині, прання рекомендується з часу в час прати при високій температурі або використовувати спеціальні засоби для запобігання запахам.
  • Вентиляція: забезпечте достатню вентиляцію для пральної машини, щоб уникнути утворення плісняви та погіршення якості прання.
  • Перевірка шлангів: регулярно перевіряйте стан шлангів підводки води і замінюйте їх при необхідності, щоб уникнути витоків.
  • Зберігання: зберігайте пральну машину в сухому і провітрюваному місці, щоб уникнути утворення корозії та інших проблем.

Дотримуючись цих порад, ви зможете продовжити життя своєї пральної машини і забезпечити її ефективну роботу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти