StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Для чого люди змішують парфуми з вазеліном: вражаючий лайфхак

23 липня 2024, 03:10оновлено 26 липня, 22:55
536
Стало відомо, як вазелін може продовжити термін зберігання ваших улюблених ароматів.
Для чого люди змішують парфуми з вазеліном: вражаючий лайфхак
Для чого люди змішують парфуми з вазеліном / колаж: Главред, фото: скріншот з відео, pixabay

Жінка поділилася незвичайним парфумерним трюком, який, як вона обіцяє, "заощадить вам багато грошей" та продовжить життя парфумам. Все, що вам знадобиться - це банка з вазеліном, пише Mirror.

Як довше зберегти парфуми

У відео, яким користувачка Дар'я Шарк поділилася зі своїми підписниками, вона пояснила, як вазелін може продовжити термін зберігання ваших улюблених ароматів.

відео дня

Вам також може бути цікаво: Деякі весь час дарували не те: яка різниця між парфумами та туалетною водою.

Вона поставила дві маленькі баночки з вазеліном у киплячу воду та тримала їх там протягом двох хвилин, щоб вазелін розтанув. Потім Дар'я обережно поставила баночки в миску, додала в кожну з них свої парфуми і ретельно перемішала. Після цього, баночки з вазеліном та парфумами вона помістила в холодильник на три години.

Коли все охололо та вазелін став звичної всім консистенції, вона нанесла його зап'ястя. Завдяки цьому способу ваші парфуми будуть довше зберігатися.

Як працює трюк з вазеліном та парфумами

Pairfum London вирішили розповісти, як працює цей трюк.

"Вазелін - це, по суті, олія, і його "масляна фаза" буде зв'язуватися або змішуватися з "масляною фазою" всередині парфумів, а оскільки вазелін залишається на шкірі, він діє як сполучний агент або фіксатор для парфумів на шкірі. У свою чергу, це збільшить адгезію або "субстанційність", термін, який ми використовуємо в парфумерії", - йдеться в їх повідомленні.

Там наголосили, що у поєднанні з вазеліновим маслом випаровування парфумерних олій сповільнюється, що, по суті, означає, що парфуми зберігаються довше. Це також означає, що ваш аромат буде відчуватися слабше, оскільки ви стримуєте його дифузію.

Дивіться відео, як збільшити термін придатності парфумів:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти