StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

99% людей їх не використовують: для чого потрібні гачки на візках у магазинах

15 лютого 2024, 12:14
917
Ви коли-небудь помічали металеві гачки на візках у супермаркетах? Виявляється, вони не просто прикрашають візок, а мають дуже зручне застосування.
99% людей їх не використовують: для чого потрібні гачки на візках у магазинах
Для чого потрібні гачки на візках у магазинах - лайфхак для покупок / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Візки для супермаркетів не потребують пояснень, чи не так? Вони мають чотири колеса і, як правило, сидіння для немовляти або малюка, на якому можна сидіти. Виявляється, ви помиляєтесь.

Ви коли-небудь помічали гачок, який кріпиться прямо під ручкою візка? Виявляється, він не просто для прикраси. Він має дуже розумне застосування, пише Mirror.

Відкриттям поділився співробітник Woolworths в Австралії, який завантажив відео на сторінку Woolworths Australia в TikTok. У відео співробітник пояснив: "На задній стінці кожного візка є гачок для ввічливості, щоб ви могли повісити капелюх або багаторазові пакети, щоб вам не довелося носити їх по магазину".

відео дня

Дивіться відео про те, для чого потрібні гачки на візках в супермаркеті:

Такі гачки також поширені на візках у всьому світі. Гачок на візку в супермаркеті - це зручний додаток, який дозволяє покупцям зручно перевозити свої покупки. Він зазвичай знаходиться на передній частині візка, біля ручки. Гачок призначений для того, щоб покупці могли підвісити сумки або інші товари, звільнивши таким чином руки. Це особливо зручно, коли ви переносите велику кількість товарів або важкі предмети.

Підвішування сумок на гачок дозволяє рівномірно розподілити вагу навантаження і зменшити зусилля, які потрібно здійснити для транспортування покупок. Крім того, це дозволяє покупцям швидше та зручніше переміщатися по магазину, а також має позитивний вплив на їхню поставу, оскільки вони несуть вагу рівномірно, а не зігнуті під вагою сумок.

Гачок також може бути використаний для підвішування сумок з покупками під час оплати товарів на касі. Це дозволяє зберегти місце на стрічці каси, а також допомагає уникнути ситуації, коли товари падають або розсипаються під час оплати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти