StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вражаюча оптична ілюзія: лише інтелектуали знайдуть приховану людину за 5 секунд

7 серпня 2023, 05:00
27154
Нова вражаюча оптична ілюзія ставить перед багатьма людьми виклик, оскільки не кожен може впоратися з її розв'язанням.
головоломка
Лише інтелектуали знайдуть приховану людину за 5 секунд / Колаж: Главред, фото: Pinterest, ua.depositphotos.com

Різноманітні головоломки та оптичні ілюзії завжди викликали жвавий інтерес серед людей по всьому світу. Ці хитрі завдання мають унікальну здатність зачаровувати наше сприйняття, викликаючи у нас багато запитань. Окрім того, оптичні ілюзії викликають подив щодо того, як наш мозок інтерпретує та аналізує візуальну інформацію.

Як пише JagranJosh, нова вражаюча оптична ілюзія ставить перед багатьма людьми виклик, оскільки не кожен може впоратися з її розв'язанням. Так, на малюнку зображено мальовничу лісову сцену з деревами та горами. Якщо уважно придивитися, то можна помітити деяких тварин. А ще в цьому творі мистецтва приховано силует людини, що робить картину ще загадковішою. Пропонуємо вам виконати це цікаве завдання: спробуйте знайти силует людини на малюнку всього за 5 секунд.

Вражаюча оптична ілюзія: лише інтелектуали знайдуть приховану людину за 5 секунд
Спробуйте знайти силует людини / Pinterest

Лише люди з вищим IQ можуть помітити силует людини. Якщо ви змогли розгадати цю оптичну ілюзію, то ви добре вмієте зосереджуватися на ширшій картинці, визначати закономірності та мислити критично.

відео дня

Якщо ви не можете знайти людину на малюнку, не хвилюйтеся. Регулярна практика допоможе покращити ваші когнітивні здібності. Нижче публікуємо правильну відповідь на цю оптичну ілюзію.

Прихованого чоловіка можна побачити як контур, який притулений донизу до дерева зліва на зображенні. Таке враження, ніби він курить люльку.

Вражаюча оптична ілюзія: лише інтелектуали знайдуть приховану людину за 5 секунд
Правильна відповідь / Pinterest

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав про цікаву оптичну ілюзію, яка змусила багатьох людей чухати голови, адже не кожен може помітити приховане обличчя на зображенні собаки.

Також Главред розповідав про нову оптичну ілюзію, яка викликає підвищений інтерес у багатьох людей, оскільки завдання полягає у тому, що потрібно знайти 6 прихованих облич. Картина є твором відомого українського художника Олега Шупляка. Він спеціалізується на створенні сюрреалістичних картин.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти