StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Користувачі Мережі були вражені наповал: як насправді виготовляються шпалери

18 жовтня 2023, 20:11
3787
Нещодавно у Мережі з'явилося відео, яке показує, як насправді виготовляються шпалери у сучасному світі.
обои
Як насправді виготовляються шпалери? / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Люди здавна прикрашають свої будинки шпалерами. Сьогодні шпалери можна придбати в магазинах або в Інтернеті за доступною ціною. Вони можуть мати будь-який дизайн, який тільки можна уявити. Проте багато хто навіть уявити не може, як вони виготовляються.

Як пише Mirror, у далекому минулому майстри вручну наносили малюнки на дерев’яні дошки або трафарети. Ранні шпалери зазвичай містили сцени, схожі на ті, що зображені на гобеленах, і їх вільно розвішували на стінах великими аркушами паперу.

Нещодавно у Мережі з'явилося відео, яке показує, як насправді виготовляються шпалери у сучасному світі. Коли рулон проходить через конвеєр, на ньому поступово з'являється яскравий візерунок. Цей процес просто заворожує.

відео дня

Дивіться відео, як виготовляються шпалери:

Як насправді виготовляються шпалери?
Як насправді виготовляються шпалери? / скріншот

Коментуючи відео, один користувач написав: "До сьогодні я не вірив у магію". Інший користувач додав: "Не бачив, щоб це відбувалося таким чином. Дивовижно". Третій користувач зазначив: "Чомусь я ніколи не замислювався, як це робиться, але це дуже заворожує".

Видання зауважує, що з розвитком технологій індустрія шпалер продовжує розвиватися. Зокрема, нещодавно світу були представлені шпалери, які блокують певні сигнали мобільного телефону та Wi-Fi.

Нагадаємо, раніше гуру прибирання показала, як зробити блискучими сидіння в авто. Для цього знадобиться один предмет, який точно знайдеться у вашій кухонній шафі. Шалений фокус приводить у захват!

Також раніше чоловік показав, як відкрити консервну банку за допомогою ложки. Цей лайфхак дуже корисний у випадку непередбачуваної ситуації. Втім, людям потрібно бути надзвичайно обережним, коли йдеться про гострий і зубчастий край банки.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти