Чому не можна мити машину до 17:00: знають лише найкмітливіші автомобілісти

6 липня 2024, 03:15
2938
Миття автомобіля в спекотну погоду може бути складним, і водії повинні переконатися, що вони не миють машину в певний час доби, щоб уникнути наслідків.
Чому не можна мити машину до 17:00: знають лише найкмітливіші автомобілісти
Чому не можна мити машину до 17:00 - як правильно мити машину влітку / Колаж Главред, фото: pixabay

Автомобілістів попередили, що не варто мити свої автомобілі в певний час, щоб запобігти появі "розводів" і "слідів" на їхніх транспортних засобах. Компанія Stoner Car Care надала водіям низку порад щодо миття автомобілів цього літа, повідомляє Mirror.

"Звичайно, літо часто приносить тижневу спеку, тому знайти прохолодний день для миття може бути легше сказати, ніж зробити. У такому випадку плануйте миття рано вранці. У ранкові години сонячне світло та ультрафіолетові промені менш інтенсивні. Аналогічно, післяобідній час між 17:00 і заходом сонця також добре підходить для миття деталей", - зазначили в компанії.

Крім того, експерти рекомендують уникати миття атомобіля після заходу сонця з кількох причин.

відео дня
  • По-перше, брак світла ускладнює ретельне прибирання. Вночі бруд менш помітний.
  • Крім того, без денного тепла може бути важко ретельно висушити поверхню автомобіля. Вологий автомобіль може сприяти корозії.
  • Крім того, вологе авто може стати магнітом для комах, оскільки комахи часто прилипають до вологих поверхонь/

"Завжди уникайте миття автомобіля під прямими сонячними променями. Сонце швидко висушує воду і призводить до засихання мила на поверхні автомобіля до того, як миючі засоби розщеплять бруд. Крім того, швидке висихання створює розводи і залишає водяні знаки. Щоб оптимізувати процес миття, шукайте місце в півтіні. Внутрішні приміщення з достатнім освітленням забезпечують ідеальні умови для догляду за зовнішнім виглядом автомобіля; однак для цього достатньо будь-якого затіненого місця - наприклад, під деревом або під навісом", - вказують фахівці.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти