StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як залишатися молодою в 40 років: дівчина розповіла про два секрети краси

26 жовтня 2023, 12:51оновлено 26 жовтня 2023, 13:40
1643
Два простих секрета дадуть відповідь на питання про те, як зберегти молодість шкіри надовго.
Як залишатися молодою в 40 років
Як залишатися молодою в 40 років / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток

Подовжити молодість і зберегти здоровий і свіжий зовнішній вигляд довше хоче кожна жінка, але не всі знають, як залишатися молодою в 40 років та іншому віці. Ми розповімо про серкет молодості і краси, які допоможуть організму не втрачати тонус.

Як зберегти молодість шкіри

Найпростіше і робоче правило - харчування. Молодість і якість шкіри безпосередньо залежить від того, чим людина харчується. Також важливо пити достатню кількість води і тримати в нормі режим сну.

Що допомагає шкірі не старіти - 1 секрет

Дівчина у своєму блозі в Тікток розповіла про два напої, які значно впливають на стан жінки і можуть відняти в самопочутті цілий десяток років. Одним з таких напоїв є вода з куркумою, яку потрібно випивати щоранку після пробудження. Щоденне вживання цього продукту очистить шкіру і забере зайву вагу.

відео дня

Приготувати напій достатньо просто, на одну склянку теплої води знадобиться 1 чайна ложка, трохи чорного перцю, меду та імбиру.

Який продукт молодить - 2 секрет

Також один з найдешевших і не зовсім приємних на смак, але працюючих продуктів - це селера, а точніше селеровий фреш. Цей напій неймовірно корисний для нирок, печінки і шлунково-кишкового тракту, його щоденне вживання вранці допоможе вивести з організму важкі метали, прискорити метаболізм і навіть схуднути.

Для того, щоб такий фреш приготувати, необхідна лише селера та соковичавниця. А от ті, хто не зможе одразу пити чисту селеру через її специфічний смак - може додати трохи яблук та іншої зелені.

Детальніше про секрети краси дивитися у відео:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти