StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що краще пити з ранку на сніданок: вічне протистояння кави і чаю

25 серпня 2023, 16:38
Главред розповість, що потрібно пити вранці для здоров'я.
Що краще пити з ранку на сніданок
Що краще пити з ранку на сніданок / колаж: Главред, фото: скріншот

Ранок - важлива частина дня, адже від нього залежить весь день. Те, як людина проводить свій ранок впливає на те, як вона себе почуває протягом дня. Особливу роль відіграє сніданок і напій, з якого починається день людини. Ми розповімо, що потрібно пити вранці для здоров'я.

Що краще пити вранці

Після пробудження тіло людини, як правило, зневоднене. Відновлення водного балансу організму вранці - важливий ритуал. Саме через це перша рідина, яка повинна потрапити в організм людини з ранку - це вода. Стакан теплої води натщесерце запустить роботу травлення.

Що краще пити з ранку на сніданок

Багато людей задаються питанням про те, що краще пити вранці - чай або каву. Однак слід розуміти, що у цих напоїв різний вплив на організм, а слідчо - вибирати потрібно відповідно до мети.

відео дня

Для того, щоб просто підбадьоритися вранці - можна пити і чай і каву. Ці напої містять кофеїн і можуть допомогти бути більш пильними та зосередженими. А ось якщо вранці навпаки хочеться заспокоїтися - краще зупинитися у виборі на легкому чаї, можливо навіть трав'яному. У тому випадку, коли вам не вистачає, наприклад, бадьорості і необхідно бути максимально енергійним, краще випити американо або навіть еспресо.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти