StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відлякати Дерев'яного Дракона

9 листопада 2023, 17:54оновлено 15 листопада 2023, 14:18
44151
Якщо не обрати відповідні кольори для святкування Нового року, то Дракон, як покровитель, не допомагатиме наступного 2024 року.
Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відлякати Дерев'яного Дракона
Які кольори не варто вдягати на Новий рік 2024 / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, instagram.com / v. o.n.a_showroom_

Святкування Нового року супроводжується багатьма традиціями і віруваннями, однією з яких є вибір відповідного кольору для святкового образу. Зважаючи на певні культурні звичаї та символіку, важливо знати, який колір варто уникати на Новий рік 2024, а також які кольори можуть відлякати "дракона".

Який колір не можна вдягати на Новий рік 2024

Зазвичай кожен рік має свого символа у китайському гороскопі. В Новому році 2024 приходить час Дерев'яного Дракона. Символ Дерев'яного Дракона обіцяє стабільність та позитивні події. Але, відповідно до китайської традиції, існують певні кольори, які потрібно уникати, оскільки вони можуть відлякати щасливу енергію Дракона. Один із таких кольорів – чорний.

Чому чорний варто замінити на яскраві відтінки у новорічну ніч

Чорний колір, незважаючи на його популярність у світі моди, вважається недоречним на Новий рік. Він асоціюється зі смутком і важкістю. Натомість яскраві та радісні відтінки, такі як червоний, жовтий, оранжевий або зелений, можуть створити святкову атмосферу та привнести позитивні емоції.

відео дня

Оскільки 2024 - рік Дерев'яного Дракона, зелений колір стає особливо актуальним. Він символізує природу, гармонію та зростання. Обравши зелене вбрання, ви виражаєте бажання бути в гармонії з природою та досягти росту в усіх сферах життя.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відлякати Дерев'яного Дракона
Актуальний колір для новорічного вбрання / Фото: instagram.com / anbershop

Коричневий колір є відображенням дерева. Він допоможе закликати стабільність і збалансованість у ваше життя. Цей колір підкреслить вашу надійність та відповідальність.

Як вберегтися від негативу за допомогою кольору вбрання на Новий рік

За віруваннями, обрання вірного кольору для святкового образу може відштовхувати негативну енергію та виводити на правильний шлях. Наприклад, червоний колір часто вважається оберегом від негативу, оскільки він символізує енергію та щастя.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відлякати Дерев'яного Дракона
Червона сукня для святкування Нового року / Фото: instagram.com / v.o.n.a_showroom_

Трендові кольори для вбрання на Новий рік 2024

Поступово набирають популярності пастельні відтінки, сонячні жовті кольори, а також кольори, які символізують позитивні зміни та надію. Тож актуальні яскраві та насичені відтінки, які підкреслять святковий настрій. Зокрема, трендовими кольорами для святкування Нового року 2024 рік є золотий, зелений, коричневий, синій та багато інших. Обирайте той, який найбільше до душі, та святкуйте Новий рік в радісній атмосфері.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відлякати Дерев'яного Дракона
Трендова сукня на Новий рік 2024 / Фото: instagram.com / kalunka_dress

Як обрати найкращий відтінок для святкування Нового року 2024

Вибір кольору для новорічного святкування - це також про особисті уподобання та індивідуальний стиль. Варто пам'ятати, що Новий рік - це свято радості, і кольори можуть допомогти вам виразити свій настрій та почуття.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти