StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Рідні згорьовані! Невимовна втрата": у Мережі прощаються з Узєлковим

20 березня 2024, 19:13
Новина про трагічну подію з'явилася онлайн та викликала бурхливу реакцію.
Вячеслав Узелков
В'ячеслав Узєлков офіційно спростував свою смерть / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official

Український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков став жертвою дезінформації - 44-річний спортсмен самостійно натрапив на новину про власну загибель. Про це він розповів у своєму блозі в Instagram.

Одне з онлайн-видань використало колаж із його фотографій як ілюстративний матеріал до новини про смерть 78-річного українського вченого з підписом: "Рідні згорьовані! Трагічна звістка - він помер. Невимовна втрата".

Узєлков опублікував скріншот із фейковою новиною, і спростував свою смерть. "Ви вважаєте, що живі й живете в цьому світі? Я вважаю, що ні. Ваше життя, як сірник, погорів без потреби, і згас", - написав спортсмен.

відео дня

Пізніше він натякнув, що публікація про смерть могла бути не просто помилковою, а навмисною, і що боксер знає, хто його "замовив". "Так, я не помер. Я знаю, від кого пішов той посил. Так нехай вона з тим і живе", - заявив В'ячеслав Узєлков.

Вячеслав Узелков
В'ячеслав Узєлков офіційно спростував свою смерть / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Раніше українська співачка Христина Соловій ввела своїх шанувальників у ступор своєю новою антирелігійною витівкою. На артистку обрушилася хвиля хейту через недоречне фото в соціальних мережах.

Також стало відомо, що зірка шоу "Танці з зірками", танцюрист і хореограф Максим Леонов, розлучився з дружиною Юлією після новини про зраду. Невірність розколола їхній шлюб.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти