StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молода дружина Павліка похвалилася "допологовими" формами в пустотливому бікіні

22 листопада 2023, 03:05
Катерина Репяхова старанно і з впертістю, гідною захоплення, йде до фігури своєї мрії.
Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала, як її тіло виглядало до пологів / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

29-річна блогерка Катерина Репяхова, здається, отримала все, про що мріяла - у неї успішний бізнес, вона щаслива у шлюбі зі своїм кумиром юності та разом з ним виховує чудового сина.

А останній рік втілюється ще одна її мрія: вона впритул зайнялася вдосконаленням зовнішності. Репяхова прибирає зморшки з чола і коригує форму губ за допомогою "ін'єкцій краси", а також зробила ринопластику. При цьому вона хоче зберегти природну красу, що їй блискуче вдається.

Один з її останніх "проєктів" - тіло мрії. Худорлява від природи, Катерина швидко прийшла в форму після пологів, проте її фігура все ж змінилася. Тому зараз вона з ностальгією дивиться на "допологові" фото і працює над собою ще старанніше.

відео дня

Одним з таких знімків блогерка поділилася нещодавно на своїй сторінці в Instagram. Репяховій не подобається, як зараз виглядають її боки, і вирішила порівняти своє сьогоднішнє відображення в дзеркалі з тим, що на фото в бікіні до появи дитини.

Що ж стосується її підписників, вони хвалять її за старанність, але все ж не забувають підкреслити, що і нинішні її форми більш ніж привабливі.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала, як її тіло виглядало до пологів / instagram.com/repyahovakate

Раніше колишня дружина столичного мера Кличка похвалилася фігурою в купальнику - 49-річна співачка Наталія Єгорова завдяки активному способу життя і йозі може дозволити собі будь-яке найзухваліше пляжне вбрання.

Також українська співачка Аліна Гросу в дзеркалі похвалилася ідеальними вигинами. Вона знімала себе майже в повний зріст, і сама не могла намилуватися чарівливим відображенням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти