StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Люблю цю няшну дурню": Малахова жорстко підколола Камалію за вихід в Каннах

24 травня 2023, 18:23
Малахова прокоментувала, як Камалія і Захур "грають любов" на публіці.
Даша Малахова, Камалія з чоловіком
Даша Малахова прокоментувала розлучення Камалії і Захура, та їх спільний вихід в Каннах / колаж: Главред, фото: instagram.com/dashamalakhova, instagram.com/kamaliyaofficial

Українська акторка і ведуча Даша Малахова залишилася настільки вражена виходом співачки Камалії і її чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура на червону доріжку Каннського кінофестивалю, що не змогла не залишити з цього приводу свій коментар - їдкий, як яблучний оцет, яким так пишається Малахова.

Ведучій не сподобалося, що артистка була загорнута в прапор України, та й в цілому парні вбрання чоловіка і дружини були витримані в національних кольорах. До того ж явне обурення Малахової викликав коментар Камалії про те, що вона представляє в Каннах Україну у всій її красі.

"Нарешті ми врятовані, і наші стильні та розумні колеги із сфери кіно приїхали на фестиваль, щоб достойно представити країну, показати літак і нагадати всім про відому сцену з Титаніку. Я впевнена, що вони дали всім зрозуміти, що ми знаємося на сучасному кіно та й мистецтві взагалі. Навіть якщо в цей світ потрапить метеорит, деякі речі - незмінні. Метелик топ. І я це люблю. От люблю я цю няшну дурню. Іду спати з посмішкою. Може і Болівуд побудуємо… І цікаво, хто ж все ж таки випливе на валізі.", - пише Малахова на своїй сторінці в Facebook.

У коментарях читачі ведучої відзначили, що Камалія і Захур розлучаються, але на червоній доріжці зображують пару. "Коли така ситуація і треба їхати в Канни, рятувати країну, то і можна зіграти любов, бо життя то кіно, і заради України можна ще і не таке відчібучити", - не змовчала Малахова.

Дивіться відеорепортаж про кризу, яка передувала розставанню Камалії та Мохаммада Захура:

Нагадаємо, у квітні 2023 року Камалія заявила, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у шлюбі 20 років.

ЗМІ вже знайшли українській співачці нову "пару" - в пресі стали стрімко поширюватися чутки про те, що Камалія знайшла собі нового пакистанського нареченого.

Незважаючи на це чоловік Камалії продовжує проводити з нею час і обсипати шикарними подарунками. Так на 46-ий День народження співачку очікував розкішний сюрприз від Захура.

Інші новини про Камалію:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти