StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дозняв "Голос" і поїхав: блогер повідомила, що Потап виїхав з України

29 квітня 2023, 14:42
Українського продюсера Потапа підозрюють у тому, що він виїхав з України.
Потап
Потап / Прес-служба

Український продюсер і реп-виконавець Потап, швидше за все, покинув Україну.

Таке припущення зробила українська ведуча і блогер Нателла Кірс на своєму YouTube каналі.

Кірс розбирає новини, що стосуються селебріті. І на цей раз звернула свою увагу на Потапа, який перестав публікувати пости в Instagram і з'являтися в публічному просторі.

На відео Кірс говорить про те, куди подівся Потап

Так, Кірс згадує те, яким грандіозним було повернення Потапа і як відразу ж по приїзду в Україну, артист "побіг на диван 1+1" з "великою ідеєю" щодо молодих українських виконавців. Ведуча також звернула увагу на одне з останніх інтерв'ю Потапа, де той планує, що насамперед зробить після війни.

Тоді співак заявив, що відразу після перемоги обійме сина і дружину Настусю, а також поїде в Ірпінь. "А яка перешкода заважає поїхати Олексію в Ірпінь зараз? Чи не та, що він не в Україні?! Як приїхав, так і поїхав. Дозняв "Голос країни" і більше не побачив причин залишатися", - вважає Кірс.

Якщо це правда і артисту дійсно вдалося виїхати з країни, відкритим залишається питання - як і хто дозволив йому зробити це.

Нагадаємо, раніше українська співачка Анастасія Каменських, яка ретельно приховує інформацію щодо відносин з її чоловіком, продюсером і виконавцем Потапом, несподівано проговорилася про те, що ж насправді відбувається у пари.

Раніше також блогер Богдан Беспалов повідомив, що пара таємно запустила процес розлучення. Причиною розпаду красивої зоряної пари нібито стала зрада Потапа. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти