StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мишоловка для кота 2020 1 і 2 серія дивитися онлайн 02-03-2020

2 березня 2020, 20:45оновлено 2 березня 2020, 21:39
Новий український серіал 'Мишоловка для кота' стартує на каналі 1+1. У понеділок, 2 березня, вийшли прем'єрні 1 і 2 серія кримінального детективу. Дивіться онлайн свіжі епізоди та читайте опис сюжету на Главреді
Мишоловка для кота 1 серія, 2 серія дивитися онлайн
Мишоловка для кота 1 серія, 2 серія дивитися онлайн / 1+1

Новий серіал на 1+1 Мишоловка для кота вийшов онлайн. У центрі сюжету серіалу Мишоловка для кота – історія трьох людей, чия життя змінилося після того, як вони раптово отримали шалену суму грошей кожен. Ця кримінальна пригода полоскоче вам нерви протягом 12 захопливих епізодів.

Що показали в 1 і 2 серії серіалу Мишоловка для кота - дивись на Главреді.

У серіалі Мишоловка для кота задіяні Дмитро Суржиков, Тетяна Коновалова, Костянтин Темляк, Сергій Сипливий, Андрій Романій, Євген Ковырзанов, Дарина Петрожицкая, Дарина Рибак та інші. Режисер – Михайло Савін.

Мишоловка для кота 1 і 2 серія дивитися онлайн і огляд 02-03-2020

У центрі сюжету Мишоловки для кота – гра, в яку виявляються втягнутими одночасно студент, журналіст і вчителька. читайте такожМишоловка для кота 2020: дата виходу, актори і ролі, як дивитисяВиявляється, що цих трьох абсолютно різних людей об'єднує схильність до однієї небезпечної гри... І в неї доведеться зіграти.

Не встигають вони насолодитися своїм виграшем, як стає зрозуміло, що у цій ситуації щось не так. Вони усвідомлюють, що за ними полюють, що за ними стежать, і починають збиратися разом і знаходити один одного, щоб протистояти своїм лялькарям, і перестати бути маріонетками.

Дивитись онлайн серіал Мишоловка для кота 1 серія від 02-03-2020:

Дивитись онлайн серіал Мишоловка для кота 2 серія від 02-03-2020:

Нові серії серіалу Мишоловка для кота 2020 виходять в 20:45 на 1+1 по дві серії на день. Подивитися і почитати опис ви також зможете на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти