StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як за секунди очистити блендер: жінка показала дивовижний метод

29 серпня 2024, 13:34оновлено 31 серпня, 00:26
1028
Жінка показала цікавий лайфхак, як блендер може самоочиститися за допомогою двох інгредієнтів.
Як за секунди очистити блендер: жінка показала дивовижний метод
Як швидко почистити блендер / колаж: Главред, фото: unsplash, скріншот: відео

Блендери - це дуже корисні інструменти для приготування поживних смузі та змішування основи для супів і соусів. Різні види блендерів також допомагають дрібно нарізати інгредієнти. Однак, після кожного використання блендеру варто його ретельно почистити, але іноді це не буває дуже легко.

Радимо також прочитати корисний матеріал: Як почистити сифон на кухні: сантехнік назвав вибуховий засіб для будь-якого зливу.

Якщо у вас немає посудомийної машини і вам доводиться мити речі вручну, тоді гострі леза можуть завдати шкоди вашим рукам. Однак, якщо чищення блендера викликає у вас певний страх, тоді не варто хвилюватись, адже блогер у своєму TikTok показала простий спосіб, як швидко та безпечно вимити блендер, передає видання Mirror.

відео дня

Жінка поділилася коротким відео, у якому вона розповіла, як блендер може самоочиститися, просто додавши в прилад рідину для миття посуду та воду.

Дивіться відео про те, як правильно очистити блендер:

Жінка продемонструвала цю техніку, спочатку швидко промивши блендер, щоб видалити зайву суміш для смузі. Потім додала в глечик трохи рідини для миття посуду та гарячої води та знову поставила його на підставку. Потім вона увімкнула блендер і запустила "низький" цикл.

Порада здається очевидною, але багато хто навіть не думав спробувати її. Багато підписників жінки були дуже вдячні за геніальний лайфхак.

Універсальний засіб для чищення
Як приготувати універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти