StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ваше авто буде чистим за лічені секунди: чоловік показав геніальний лайфхак

8 листопада 2023, 03:30
Автомобільний експерт поділився простим і дешевим способом, який дозволить зробити ваш автомобіль блискуче чистим за лічені секунди.
Ваше авто буде чистим за лічені секунди: чоловік показав геніальний лайфхак
Як відмити авто за секунди - неймовірний лайхак для миття автомобіля / Колаж Главред, фото: скрінншот із відео YouTube / Ivan Rybka, ua.depositphotos.com

З настанням холодних місяців багато людей шукатимуть способи скоротити витрати. Маючи це на увазі, один автомобільний експерт поділився простим і дешевим способом, який дозволить вам очистити ваше авто за лічені секунди.

Маловідомий спосіб очищення передбачає використання лише половини лимона, розпушувача та ганчірки. Крім того, що цей спосіб дешевий, він ще й універсальний, оскільки ви можете використовувати її для чищення як всередині, так і зовні вашого автомобіля, пише dailystar.

Крім того, він залишить після себе бездоганну поверхню без жодного запаху.

відео дня

Пітер Уодделл, автомобільний експерт BigWantsYourCar.com, сказав: "Напередодні Різдва витрати на автосервіс не будуть першими у списку витрат, але за допомогою лайфхаку ви можете бути впевнені, що ваша машина буде виглядати свіжою щодня. Лише половина лимона, розпушувач та ганчірка допоможуть вам навести лад у салоні та зовні вашого автомобіля без плям і неприємних запахів".

Пітер каже, що особливо важливо стежити за чистотою фар, і додає: "Важливість чистих фар не можна недооцінювати, особливо восени, коли видимість може бути складною. Використання цього лайфхаку для очищення фар забезпечить вам чіткий огляд дороги та безпеку на дорозі".

Він додав: "Кислий лимон і абразивний розпушувач творять чудеса, видаляючи бруд і жир з фар. Це простий та економічно ефективний спосіб зберегти зовнішній вигляд вашого автомобіля в ідеальному стані".

На цьому переваги не закінчуються. Розпушувач - це універсальний засіб для чищення, який також можна використовувати для усунення плям і небажаних запахів у салоні автомобіля, як додав Пітер: "Чистий і свіжий салон автомобіля може зробити ваші щоденні поїздки на роботу більш приємними і привабливими".

Він підсумував: "Скориставшись цим простим, але ефективним лайфхаком, ви не тільки збережете зовнішній вигляд і функціональність свого автомобіля, але й забезпечите свою безпеку на дорозі восени, коли чисте світло фар має першочергове значення".

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти