StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

В якому кольорі зустрічати 2024 рік Дракона, щоб залучити успіх, гроші та кохання

11 грудня 2023, 18:48оновлено 13 грудня 2023, 15:06
5291
Який колір не любить Дракон, а який принесе щасливу вдачу та здійснення мрій - дізнайтесь у матеріалі.
В якому кольорі зустрічати 2024 рік Дракона, щоб залучити успіх, гроші та кохання
Що символізує зелений дракон / колаж: Главред, фото: pexels.com, ua.depositphotos.com

Який колір у Дракона у 2024 році буде улюблений та принесе успіх людям. Вважається, що є обрані кольори та відтінки, які дуже подобаються Дракону, однак, вони мають ще й здатність залучати удачу, кохання та фінансовий прибуток у новому році.

Астролог Марія Піон у своєму Youtube-каналі розповіла, як потрібно зустріти Новий 2024 рік Дракона. Вона також наголосила, що символ Нового року завітає із добробутом та успіхом.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Як наряджати ялинку в рік дракона: кращі способи залучити в будинок щастя. Задля збільшення удачі та щастя у вашому домі, необхідно знати цікаві методи, як це зробити правильно.

Який колір любить рік Дракона

  • Головний та найулюбленіший колір Дракона - це смарагдовий, зелений та подібні відтінки. До речі, цей колір дуже підійде для брюнеток та рудих. До такого образу варто зробити яскравий макіяж.
  • Колір золота та всі його відтінки дуже імпонують покровителю наступного року. Варто не боятись одягнути себе у блискучий одяг, який розкішно переливається. Вважається, що чим більше блискучих аксесуарів, тим кращим буде наступний рік.
  • Червоний колір означає пристрасть та кохання. Тож, якщо хочете залучити нові стосунки у своє життя, можна одягати яскраві червоні відтінки. Для жінок варто додавати ще й золотий колір у поєднанні із червоним.
  • В народі вважають, що чорний колір - траурний. Однак, у Китаї цей колір символізує багатство, розкіш та статусність. Якщо ваш образ видався похмурим, можна додати яскравий аксесуар зеленого або червоного кольору.

Що чекає на Дракона у 2024 році

У 2024 році Дракон принесе людям достаток, особливо це стосується фінансових справ. Вважається, що дракони люблять блискітки, яскраві кольори та багатство. Щоб наступний рік був успішним, то потрібно перед початком Нового року прибрати у будинку, або ж ретельно організувати робоче місце. Такі дії допоможуть привернути потік позитивної енергії, успіху та фінансової стабільності.

Що стосується особистих стосунків, то у 2024 році Дракона будуть дуже сприятливі дні для створення міцної родини. Однак, не варто забувати працювати над стосунками, потрібно бути уважним та прислухатись до своїх близьких людей. Потрібно вміти зберігати гармонію та баланс у стосунках із коханим та рідними.

Дивіться відео про те, як треба зустрічати Новий рік 2024:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти