StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Врятує життя та вкаже на бите авто: 4 хитрі секрети ременя безпеки, про які не знають водії

26 листопада 2023, 01:27
Користуйтеся цими прийомами, аби допомогти собі вибрати машину чи вибратись з неї.
Лайфхаки з ременями безпеки
Лайфхаки з ременем безпеки / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (

Всі автомобілісти знають, що ремінь безпеки потрібен для того, аби врятувати життя у випадку аварії. Проте мало хто знає, що насправді пасок виконує не одну функцію, а більше. Главред розповідає, як він може врятувати життя та допомогти виявити биту автівку.

Лайфхаки з ременем безпеки для водіїв

Пасок безпеки потрібен не лише для безпеки за кермом, він має ще 4 секрети, про які більшість не знає, проте варто було б:

Допоможе легше штовхнути машину: Якщо машина зламалась на півдороги, відкрийте двері, витягніть пасок максимально та закрийте двері. Далі одягніть його на плечі, таким чином ми запустимо силу всього тіла, аби пересунути машину. Завдяки такому методу навіть дівчина може котити машину, також можна завести її.

відео дня

Виявить, чи було авто втоплене: Під час покупки автівки зверніть увагу на пасок безпеки. Витягніть його та перевірте наскільки він чистий. Якщо бачите пісок чи плісняву, це означає, що машина, скоріш за все, була утоплена.

Вкаже, чи автівка бита: Подивіться на дату випуску, що розташована на паску. Стрілка у крузі, що вказує на конкретну цифру, означає дату випуску машини. Після перевірки паска відкрийте передні двері та подивіться чи вказана на них дата випуску збігається з тою, що на паску. Якщо вони не збігаються, автівка, цілком ймовірно, бита.

Врятує, якщо вийти з машини неможливо: Якщо ви не можете вибратися з авто, пасок допоможе. Для цього візьміть його та спробуйте розбити скло, як на відео.

Дивіться відео про секретні функції паска безпеки:

@viktoriia_han

Скільки я разів сказала пасок безпеки??

♬ оригинальный звук - Viktoriia_han

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти