StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік розповів геніальний метод, як швидко розморозити лобове скло автомобіля

29 листопада 2023, 02:10
Лобове скло автомобіля можна розморозити за лічені секунди за допомогою чудодійного фрукта.
Чоловік розповів геніальний метод, як швидко розморозити лобове скло автомобіля
Як розморозити скло за допомогою лимона / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Розморожування вікон автомобіля часто займає багато часу. Існує геніальний метод, як за допомогою побутових речей пришвидшити процес розморожування скла. Деякі водії, щоб пришвидшити цей процес, вдаються до жахливих методів, таких як обливання вікон гарячою водою.

Автомобільний експерт розповів, що деякі продукти домашнього вжитку можуть розморозити скло за секунди, передає видання Mirror.

Використання спеціального скребка для льоду для очищення скла автомобіля може змусити людину стояти 15-20 хвилин. Ось чому експерти пропонують перевірені методи із використанням побутових продуктів, таких як лимони, сіль і цибуля, які можуть допомогти швидко розморозити лобове скло.

відео дня

"Кислота в лимонах може допомогти зруйнувати льодовий бар’єр. Вичавіть сік на лобове скло, потім змийте його теплою водою і витріть осколки самим лимоном. Зробити це простіше та швидше, і не варто стояти над вікном, видряпуючи скребком", - зазначив спеціаліст.

Також досвідчений автомобіліст розповів, якщо лимонів не опинилось під рукою, то можна використати ще один простий метод - "мішок" із теплою водою.

"Кульок, наповнений теплою водою, може допомогти видалити лід за лічені секунди. Не використовуйте гарячу воду, інакше ваше лобове скло може тріснути", - зазначив він.

Можна використовувати і теплий рушник як альтернативу. Теплий, вологий рушник може допомогти швидко видалити товстіші шматки льоду на лобовому склі, не пошкодивши автомобіль.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти