StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бомбочки для ванни своїми руками: найпростіший варіант, який під силу кожному

5 жовтня 2023, 03:10оновлено 5 жовтня 2023, 14:32
548
Є кілька простих способів, як зробити бомбочку для ванни в домашніх умовах солі, соди та інших складників. Насправді це зовсім не важко.
Бомбочки для ванны
Як зробити бомбочки для ванни своїми руками/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Бомбочки для ванни допомагають зробити водні процедури ще приємнішими. При цьому такий "інгредієнт" для прийняття ванни не обов’язково купувати у магазині – його можна зробити навіть вдома власними руками. І не варто думати, що це складне завдання – є досить прості "рецепти". Главред розповість, як зробити бомбочки з солі та інших інгредієнтів, які є вдома практично у кожного з нас.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Шалена загадка для геніїв: потрібно знайти 6 прихованих слів на малюнку за 12 секунд

Прості бомбочки для ванни з солі, соди і лимонної кислоти

Якщо ви шукаєте спосіб, як зробити вируючі бомбочки, то цей варіант точно для вас. Для створення таких бомбочок знадобляться наступні інгредієнти:

відео дня
  • сіль морська,
  • сода,
  • лимонна кислота,
  • ефірна олія,
  • пелюстки троянд (сухоцвіт).

Перші три інгредієнти потрібно брати у пропорціях 2:2:1, тобто соди і солі повинно бути рівно вдвічі більше, ніж лимонної кислоти. Наприклад, можна взяти по 50 грам перших двох інгредієнтів і 25 грам лимонної кислоти. Пелюстки троянд можна брати за бажанням.

Морську сіль і лимонну кислоту потрібно перемолоти у кавомолці, щоб вони мали однорідний порошкоподібний стан. Дуже важливо, щоб вони були саме у такій консистенції, адже лише тоді можна буде отримати потрібний результат.

Далі потрібно взяти форму, яка розрахована на створення бомбочки вагою понад 100 грамів. Викласти спершу пелюстки троянд, і далі додати усі інші інгредієнти, які перед цим потрібно дуже добре перемішати. Ефірна олія під час перемішування інгредієнтів додається останньою, можете взяти ту, запах якої вам найбільше подобається.

Утворена маса повинна бути такої густоти, коли вона не липне і не розсипається, а добре ліпиться і приймає ту форму, яка потрібна. Якщо суміш залишається дуже сухою, потрібно додати трохи води. Але тут важливо не перестаратися – достатньо буде лише злегка збризнути водою суміш. Якщо додати води забагато, то це може запустити небажану реакцію.

Сумішшю потрібно заповнити обидві половинки форми, потім з’єднати ці половинки і забрати з країв зайву суміш. Після цього форму потрібно покласти у сухе і тепле місце на добу. Коли цей час мине, маса затвердіє і її буде неважко дістати з форми.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти