StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Такий подарунок наближає смерть: що не можна дарувати в рік Дракона - список

7 грудня 2023, 15:00оновлено 8 грудня 2023, 08:20
8229
Главред з'ясував, яких подарунків краще уникати при виборі приємностей для ваших близьких у рік Зеленого Дерев'яного Дракона, щоб не спровокувати його гніву.
Такий подарунок наближає смерть: що не можна дарувати в рік Дракона - список
Що не можна дарувати на 2024 рік Зеленого дракона - як привабити удачу в Новому 2024 році / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

2024 рік - рік Зеленого Лісового Дракона. За словами астрологів, він буде легшим за попередні, незважаючи на страхітливий вигляд цієї міфічної істоти. Новорічні свята - час чекати дива та дарувати подарунки близьким.

Щоб задобрити дракона важливо знати, що в цьому році краще не дарувати близьким людям.

Що не можна дарувати на Новий рік 2024

  • Дракони люблять скарби, розкіш і багатство. Тому не варто дарувати на Новий рік 2024 року вироби, зроблені власними руками.
  • Уникайте звичайних подарунків, таких як засоби гігієни (подарунки з різкими запахами, такі як шампунь, мило, парфуми (туалетна вода) тощо). Міфічним істотам це точно не сподобається.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, що вас чекає у Новому 2024 році Зеленого Дракона, рекомендуємо наш матеріал: Гороскоп на 2024 рік: ці 4 знаки зодіаку зароблятимуть найбільше.

  • Не варто дарувати близьким людям у Новому році подарунки, пов'язані з вогнем. Стихія вогню належить тільки дракону, він нікому не дозволить проникнути в неї. Краще уникати свічок, запальничок та інших предметів.
  • У Китаї вважається, що в рік Дракона не можна дарувати годинники, настінні, настільні та будь-які інші. Езотерик Сімона Бородіна вказує, що такий подарунок наближає смерть.
  • Вважається, що символ цього року віддає перевагу яскравим кольорам. Тому уникайте подарунків темних відтінків, особливо чорного.

Езотерик Сімона Бородіна в ефірі "Сніданку з 1+1" розповіла, чому категорично не можна дарувати годинник на Новий рік та до яких наслідків це може привести.

Дивіться відео про те, які подарунки не залежно від року не варто класти під новорічну ялинку:

Відзначати Новий рік Дракона варто неординарно та енергійно, оскільки Дракон не терпить монотонності та рутини. Створення святкового настрою у будинку за допомогою блискучих гірлянд та прикрас допоможе привнести атмосферу свята, яка принесе щастя та процвітання до вашого дому протягом усього року. Також варто врахувати гастрономічні насолоди та готувати вишукані страви для святкового столу, щоб здобути схвалення та підтримку Дракона на наступному етапі життя.

Крім подарунків, ось поради для щастя і гармонії в рік Зеленого Лісового Дракона:

Фотографії Дракона

Прикрасьте свій дім фігурками та картинами драконів, щоб порадувати цьогорічного покровителя.

Зелені рослини

Дракони асоціюються із зеленим кольором, тому гарною ідеєю буде мати у своєму домі зелену рослину в горщику, яка принесе удачу.

Сприятливий колір

Виберіть різдвяні прикраси в сприятливих кольорах, таких як золотий, білий, червоний, сірий і срібний.

Щаслива їжа

Включіть у новорічне меню морепродукти, адже вважається, що їх люблять зелені дракони. Також вважається корисним використання гострих спецій в різних рецептах.

Врахувавши ці поради під час підготовки до Нового року, ви зможете зустріти рік Зеленого Дракона з позитивною енергією та сприятливими символами.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти