StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як позбутись плям від крові: два несподівані методи, які врятують ваші улюблені речі

15 листопада 2023, 20:11
647
Плями від крові можна легко видалити двома речовинами, які є у кожного вдома.
Як позбутись плям від крові: два несподівані методи, які врятують ваші улюблені речі
Як видалити плями від крові з одягу / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, tabletki.ua

Плями від крові дуже важко видалити, особливо якщо вони вже засохли. На щастя, існує кілька способів видалити ці плями, використовуючи продукти, які, ймовірно, є у вас вдома.

Як позбутись свіжої плями від крові

Якщо пляма від крові свіжа, найкращий спосіб видалити її - це діяти швидко. Отже, перше, що вам потрібно зробити, це видалити пляму холодною водою з милом, щоб вона не прилипла до волокон тканини. Потім ви можете випрати одяг у пральній машині з холодною водою.

Як видалити засохлу пляму крові

Якщо пляма вже засохла, необхідно вжити більше ретельних заходів. Перекис водню є ефективним засобом для відбілювання і може допомогти видалити старі плями крові. Проте слід бути обережним, особливо якщо ваш одяг виготовлений з делікатних матеріалів.

відео дня

Тому перед використанням перекису водню, варто спробувати його дію на невеликій, непомітній ділянці, щоб переконатися, що він не пошкодить тканину. Якщо одяг зроблено з делікатного матеріалу, ви також можете розвести перекис водню холодною водою і потім нанести на тканину.

Після успішної перевірки нанесіть перекис водню безпосередньо на пляму на дві хвилини, щоб розм'якшити її. Потім замочіть одяг у мисці з холодною водою приблизно на 10 хвилин , але не тріть пляму, щоб вона не прилипла.

Щоб повністю позбутись плями від крові, потріть її милом (можна використовувати спеціальну щітку) і помістіть одяг в пральну машину на звичайну програму прання, але обов’язково з холодною водою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти