StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим можна відмити супер клей зі скла: чотири дуже корисних способи

21 березня 2024, 18:15
120
Якщо ви не знаєте, як прибрати застиглий суперклей, можете спробувати застосувати низку способів, які допомагають ефективно видалити його з поверхонь.
Клей
Як позбутися клею моменту на скляних поверхнях / Скріншот YouTube

Суперклей давно став хорошим помічником по господарству. Він дає змогу склеїти різні деталі та діє швидко. Проте нерідко буває, коли потрібно його швидко змити, і виникає питання, чим можна відтерти засохлий супер клей від скла. Ми розповімо про спосіб, який рекомендує виробник відомого клею.

На сайті клей Моменту представлені рекомендації, які мають допомогти видалити клей зі скла та інших скляних поверхонь.

Чим можна прибрати клей зі скла

Механічний спосіб видалення суперклею

відео дня

Коли клей засох, можна спробувати видалити його з поверхні пластиковим скребком, лезом або канцелярським ножем. Потрібно діяти дуже акуратно, щоб не пошкодити скло.

Розчинник для фарби

Треба нанести розчинник на клей, після чого почекати декілька хвилин і спробувати відокремити клей від скла за допомогою паперової або тканинної серветки.

Знежирювач проти суперклею

Рідина для видалення машинного мастила і жиру у своєму складі містять речовини, які розчиняють жир. Вони мають дуже добре допомогти прибрати плями від клею зі скла.

Антиклей

Існують також спеціальні засоби, які безпосередньо призначені для розчинення суперклею. Вони прибирають плями з більшості непористих поверхонь. Найчастіше випускаються у формі гелю і дуже економно витрачаються.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти