У Білорусі "партизани" перейшли до опору: підривають потяги і ламають російську техніку

21 березня 2022, 06:53
Франак Вячорка, радник Світлани Тихановської, опублікував карту, на якій зображені результати дій білоруських партизанів.
Білорусь, вагони
У Білорусі "партизани" перейшли до опору: / Reuters

Жителі Білорусі перейшли до активної фази опору і створюють перепони, щоб не допустити білоруських солдатів в Україну заради війни на боці країни-агресора Росії. Про це 20 березня в Twitter повідомив Франак Вячорка, радник лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської. Як каже він, білоруси підривають Російські потяги і псують техніку. Вячорка зайвий раз нагадаємо про те, що Білорусь – земля партизанів.

"Наші герої зупиняють Російські потяги, псують російську техніку, роздають листівки, щоб не допустити білоруських військ в Україну", – написав Вячорка.

У Білорусі 'партизани' перейшли до опору: підривають потяги і ламають російську техніку

читайте такожБілорусь незабаром вступить у війну з Україною: у розвідці назвали терміни і напрямок

відео дня

Нагадаємо, раніше Збройні Сили України зафіксували ознаки, які можуть вказувати на підготовку армії Білорусі до військового вторгнення. Українські військові готові дати відсіч. Білоруські солдати і народ не хочуть воювати, і якщо Олександр Лукашенко прийме таке рішення, він зробить фатальну помилку.

Про це заявили в Генеральному штабі ЗСУ.

"Зафіксовані ознаки підготовки Збройних сил Республіки Білорусь до прямого вторгнення на територію України. Сили оборони нашої держави готові до відсічі", - зазначили військові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти