StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Побила всі рекорди: за місяць "Гра в кальмара" принесла Netflix близько $900 мільйонів

17 жовтня 2021, 22:57
Стрімінговий сервіс оцінив дохід компанії від свого нового серіалу.
гра в кальмара
Гра в кальмара побила рекорд на Netflix / скріншот

Новий популярний серіал від Netflix "Гра в кальмара", незважаючи на свою низьку вартість, приніс стрімінговій платформі близько 900 млн доларів прибутку. Про це повідомляє Bloomberg.

"Цей південнокорейський серіал приніс $891,1 млн прибутку вже за перший місяць. Виробництво цього шоу коштувало всього $21,4 млн, або приблизно $2,4 млн за серію. Ці дані стосуються тільки першого сезону і випливають з документа, в якому детально розкриваються показники ефективності Netflix для шоу", - пише ЗМІ.

За 23 дні екранізації серіалу його переглянули близько 132 мільйонів людей і це стало рекордом для Netflix, який навіть побив серіал "Бріджертони", що набрав за місяць 82 мільйони переглядів.

При цьому, 89% людей подивилися "Гру в кальмара" тривалістю 75 хвилин, що більше однієї серії, а 66% глядачів, тобто, 87 мільйонів людей, переглянули серіал повністю. В цілому, глядачі витратили на перегляд 1,4 мільярда годин.

Також відомо, що акції Netflix з дня виходу "гри в кальмара" - 17 вересня зросли на 7% і тепер компанія коштує $278,1 мільярда.

Нагадаємо, корейська серіал Гра в кальмара став "вірусним" за лічені дні. В одному з епізодів серіалу актори, які проходили різні завдання повинні були вирізати фігурку з карамельного печива дальгона. Так ось Главред надав рецепт цієї випічки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти