Відірватися від екрану майже неможливо: що подивитися від Netflix, топ серіалів

3 жовтня 2024, 09:20
155
Серіали Netflix захоплюють мільйони людей по всьому світу своїми сюжетами та візуалом, тож любителям багатосерійних картин сподобається ця підбірка.
Нетфликс, тв
Топ серіалів Netflix для перегляду / Колаж: Главред, фото: pixabay

Популярні серіали одразу розлітаються мережею серед любителів багатосерійних картин. Серед них провідну сходинку посідають серіали Netflix. Через це компанія навіть час від часу випускає What We Watched: A Netflix Engagement Report, у якому перелічує фільми та серіали, які переглянули найбільше. Пропонуємо нову підбірку топ серіалів Netflix.

Бріджертони (2020)

Найкращі серіали Netflix очолює картина про події, що розгортаються на початку XIX століття в Лондоні і обертаються навколо знатної родини Бріджертонів. Після смерті свого чоловіка Едмунда, леді Вайолет самостійно виховує вісьмох дітей — чотирьох синів і чотирьох дочок, кожен з яких названий в алфавітному порядку за черговістю народження.

відео дня

Молода генерація Бріджертонів, ще не одружена, намагається знайти своє місце в аристократичному суспільстві, відвідуючи вишукані бали в пошуках гідних шлюбних партнерів. В їхньому житті велике значення мають прихильність британської королеви та плітки загадкової леді Вістлдаун, які можуть як підняти репутацію, так і зруйнувати її.

Ріплі (2024)

У список "Серіали, які варто подивитися" входить розповідь про Тома Ріплі, який ніколи не вважався великим мафіозі. Він завжди залишався на периферії кримінального світу, більше відомий серед дрібних аферистів, які не мають значного впливу.

Одного разу він отримав можливість познайомитися з одним із найбагатших американців, який наймає його для виконання делікатного завдання: переконати сина бізнесмена, що марнує життя в Італії, повернутися додому та зайнятися серйозними справами. У результаті Том потрапляє у небезпечний світ обману, злочинів і вбивств.

Корона (2016)

В топ серіали від Netflix увійшла і "Корона". В центрі історії молода принцеса Єлизавета, яка в 1947 році одружується з Філіпом Маунтбеттеном, нащадком королеви Вікторії. Дівчина навіть не здогадувалася, що вже через менш ніж два роки, після трагічної смерті її батька, який помер після тривалої хвороби, їй доведеться зійти на британський престол і стати королевою.

Опинившись на чолі Сполученого Королівства в складний час економічної кризи та політичних розбіжностей, молода Єлизавета II, завдяки своїй рішучості, починає відкривати нові перспективи для країни. Її правління стало початком нової епохи процвітання для Великої Британії.

Гризельда (2024)

Наприкінці 1970-х років Гризельда Бланко, уродженка Колумбії, яка все своє життя присвятила кримінальній діяльності, опиняється в ситуації, яка змушує її втекти від свого чоловіка-наркоторговця Альберто Браво. Разом із трьома синами-підлітками Убером, Діксоном і Оззі вона тікає до південних штатів США, використовуючи фальшиві документи.

Оселившись у Маямі, Гризельда починає будувати власну наркоторгову імперію, жорстоко усуваючи будь-яких супротивників. Її безжальність і кримінальний вплив згодом принесуть їй прізвисько "Чорна вдова" і зроблять легендою у світі злочинності.

Проблема трьох тіл (2024)

Новинка від Netflix, що одразу потрапила у список найкращі серіали - це багатосерійна драма, заснована на творі Лю Цисіня, відомого китайського письменника-фантаста. Події переносять глядача в Китай 1960-х років, де астрофізик Е Веньцзе працює над секретним проектом під кодовою назвою "Червоний берег".

Його завдання — надіслати сигнал у глибини космосу в надії отримати відповідь від позаземної цивілізації. Багато років усі спроби залишалися безрезультатними, поки одного дня сигнал нарешті не отримує відповідь. Але ніхто не міг передбачити, до яких наслідків це призведе для людства.

Що таке Netflix?

Netflix — американський провайдер медійних послуг та продюсерська компанія зі штаб-квартирою в Лос-Гатос, Каліфорнія.

Компанія була заснована 1997 року Рідом Гастінгсом і Марком Рендолфом у Скотс-Валлі, Каліфорнія, повідомляє Вікіпедія.

У 2022 році Netflix призупинив свою діяльність у Росії після того, як закон зобов'язав його транслювати російські державні канали.

Хоча компанія була присутня на російському ринку з 2016 року, вона призупинила всі проєкти та розірвала зв'язки з Росією на знак протесту проти повномасштабного вторгнення в Україну. Підключитися до сервісу або продовжити старі підписки стало неможливо.

За словами представників компанії у квітні 2022 року, через вихід з Росії Netflix втратив 700 000 платних підписників

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти