StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише той, хто має "яструбиний зір", знайде печиво за 9 секунд: складна загадка

16 лютого 2024, 15:32
522
Потрібно відшукати печиво серед плюшевих ведмедиків. Не кожному вдасться це зробити за такий короткий проміжок часу.
Загадка
Потрібно знайти печиво серед ведмедиків за 9 секунд/ Destination2

Головоломки та оптичні ілюзії – це такі дивовижні зображення, які можуть обманути наш мозок. Подібні загадки, у яких потрібно відшукати об’єкт, тварину або людину, створені таким чином, що на перший погляд буде здаватися, нібито там нічого прихованого немає.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Але, розгадуючи такі загадки, потрібно пам’ятати, що це саме той випадок, коли не варто довіряти своєму першому враженню. Рівень складності таких завдань досить високий, тому потрібно бути пильними та наполегливими, щоб впоратися з ними.

відео дня

Наступна загадка може заплутати кого завгодно, адже потрібно буде відшукати загублене печиво серед плюшевих ведмедиків, пише jagranjosh. Непросто буде помітити, де саме воно є.

При цьому загадку потрібно розгадати всього за 9 секунд, що робить її ще важчою. Пошук загубленого печива на такій насиченій деталями картинці – це й так дуже складно. Але ще складніше буде відшукати загублене, коли ви обмежені таким коротким проміжком часу.

Можете скористатися таймером або секундоміром, щоб вам було зручніше стежити за часом.

Загадка
Потрібно знайти печиво серед ведмедиків за 9 секунд/ Destination2

Даємо невелику підказку – печиво має практично такий самий колір, що й ведмедики. Тому будьте уважні, розглядаючи картинку, й не пропускайте жодного міліметра малюнка, адже там може бути щось таке, що вкаже вам на правильну відповідь.

Внизу ми залишили правильну відповідь до загадки.

Загадка
Помітити печиво буде непросто/ Destination2

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 2 помилки за 6 секунд. Де на цій картинці заховалися дві помилки вдасться зрозуміти не кожному.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти собаку в купі листя за 9 секунд – впораються лише найрозумніші. Не кожному вдасться помітити, де ж заховався хитрий песик.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти