Залити шкірку апельсинів оцтом: жінка поділилась геніальним методом прибирання

4 жовтня 2024, 21:50оновлено 4 жовтня, 23:06
43
Як зробити екологічно чистий засіб для прибирання у домашніх умовах - жінка здивувала рецептом.
Залити шкірку апельсинів оцтом: жінка поділилась геніальним методом прибирання
Як приготувати засіб для прибирання / колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Прибирання будинку завжди потребує багато часу, однак також важливо, щоб зробити це ретельно. Жінка у Мережі поділилась екологічно чистим універсальним засобом для прибирання.

Кендіс у TikTok дала нову пораду щодо екологічно чистого універсального засобу для чищення, який прекрасно очистить та матиме чудовий аромат. Жінка розповіла, що для приготування потужного засобу вам знадобиться лише апельсинова шкірка та білий оцет, передає Mirror.

"Виготовлення власного універсального засобу для чищення заощадить вам масу грошей", - зазначила блогер.

відео дня

Вона закликала людей просто зберігати апельсинову шкірку, або лимона та лайма. Потрібно наповнити велику банку вибраними шкірками цитрусових і додати туди білий оцет. Ця суміш повинна настоятись 2-3 дні, щоб отримати готовий засіб.

"Чим довше ви залишаєте його настоюватися, тим сильніше білий оцет наповнюватиметься приємними ароматами", - поділилася Кендіс. Ваш дім буде мати свіжий та цитрусовий аромат.

Універсальний засіб для чищення
Як приготувати універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Щоб вам було зручно використовувати цей засіб, варто наповнити пляшку із розпилювачем наполовину розчином оцту та водою, дотримуючись простих інструкцій Кендіс. Такий спрей творить чудеса проти скупчення жиру та бруду на різних поверхнях.

У коментарях підписники приємно здивовані результатами використання такого саморобного спрею.

Дивіться відео про те, як приготувати універсальний засіб для прибирання:

@thrivewithcandice This was filmed awhile ago but I still use the exact same recipe ! The citrus peels mask the strong tangy scent of white vinegar ! Making your own all purpose cleaner will save you a TON of money !! #allpurposecleaner#nontoxicliving#nontoxichome♬ original sound - Candice ?

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти