StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як почистити пуховик у домашніх умовах без прання: найпростіший спосіб

27 січня 2024, 17:14
Ви дізнаєтеся, чим краще почистити пуховик у випадку невеликих плям, коли спробуєте на практиці простий метод із ватним диском і мийним засобом або милом.
Пуховик
Чим почистити засмальцьовані рукави пуховика, кишені та комір / Скріншот YouTube

Багато хто з нас боїться прати пуховик, щоб його не зіпсувати. Проте нерідко куртку все одно доводиться чистити, а до хімчистки віддавати її теж незручно. У таких ситуаціях виникає питання, як швидко почистити пуховик без прання. Ми розповімо про спосіб, який допоможе позбутися невеликих забруднень.

Як помити пуховик вручну

Візьміть ватний диск і нанесіть на нього миючий засіб

Коли забруднення не надто сильні, можна взяти бавовняну ганчірку або ватний диск, злегка змочити його водою, а після цього обробити мийним засобом або милом. Далі слід нанести ганчіркою засіб на забруднену ділянку - це можуть бути рукави, кишені, комір та інші місця на куртці, які вам потрібно почистити.

відео дня

Витираємо ділянки на куртці сухою тканиною

Чекаємо декілька хвилин і витираємо сухою тканиною. Потрібно пам'ятати, що не можна надовго залишати так пуховик, інакше можна його зіпсувати.

Сушимо куртку і перевіряємо результат

Після цього залишаємо свою куртку висохнути у ванній або в теплому місці на декілька годин. Перевіряємо результат - плями мають відтертися. По суті, йдеться про невелике ручне прання, що дає змогу позбутися плям.

Що робити, якщо пуховик не очистився

Утім, потрібно пам'ятати, що цей спосіб допомагає у випадках, коли пуховик не дуже брудний або на ньому з'явилися свіжі плями. Якщо ваша куртка зі старими і великими забрудненнями, які давно в'їлися, краще віднести її до хімчистки і проконсультуватися з фахівцями, як краще її відіпрати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти