Перезапуск Silent Hill збирає навколо себе нові чутки

15 лютого 2021, 13:10оновлено 24 березня 2021, 18:10
На даному етапі можна стверджувати з ймовірністю 99% те, що гра дійсно існує, залишається тільки гадати, коли саме нам її покажуть.
Silent Hills
Нова Silent Hill - що відомо на цей час/ Konami

За останній рік ми бачили стільки чуток про нову Silent Hill, що пальців на обох руках не вистачить. Цього разу все куди серйозніше – після дворічного мовчання з новим роликом повернулися блогери TheGrateDebate, відомі завдяки своїм роликам про скасовану Silent Hills від Хідео Кодзіми.

Зокрема, вони вважають, що нову частину Silent Hill розробляє польська студія Bloober Team, що випустила в кінці січня свій атмосферний хорор The Medium, який ігрова спільнота вже встигла охрестити "польським Silent Hill".

І що найголовніше, їх теорія підкріплена цілком переконливими фактами. У лютому 2020-го Артур Лончковскі, дизайнер з Bloober Team, повідомив, що на час призупинив розробку своєї власної гри Death of Rose, через важливу ситуацію, про яку він поки не може говорити. Кількома місяцями пізніше стало відомо, що Bloober Team підписала угоду з великим видавцем, одним з лідерів в ігровій індустрії. Угода пов'язана з роботою над одним з брендів, що належить видавцеві.

Далі, напередодні релізу The Medium представник Bloober Team підтвердив, що в розробці знаходиться ще одна гра компанії, описавши проєкт словами "something big" (щось серйозне), а сама The Medium окупила витрати на розробку за два дні після релізу.

На цей момент Bloober Team активно набирають в команду фахівців з бойової системи, концептуалістів і фахівців з візуальних ефектів для роботи "над великою грою". Також примітно те, що легендарний японський композитор і автор музики для ігор серії Silent Hill Акіра Ямаока, який написав музичний супровід для The Medium розповів в інтерв'ю, що записує саундтрек для гри, яку анонсують цього літа і що це проєкт, який давно очікується гравцями. Через цей рядок інтерв'ю довелося приховати на YouTube.

Нова Silent Hill - що відомо на цей момент

Всі перераховані вище факти чудово поєднуються з інсайдами від іншого інсайдера, DuskGolem з приводу статусу розробки Silent Hill.

Нагадаємо, що він говорив, мовляв, гра знаходиться в розробці приблизно два роки й що Konami віддали її на аутсорс, не беручи участь в процесі створення. Так чи інакше, Нова Silent Hill збирає навколо себе занадто багато чуток і всі навколо розуміють, що гра дійсно існує, залишається тільки гадати, коли саме нам її покажуть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти