Творці God of War розробляють абсолютно новий проєкт: що відомо

14 березня 2021, 15:48
Студія-розробник God of War Ragnarok розробляє неанонсовану гру – швидше за все, абсолютно новий IP в жанрі sci-fi.
Скріншот з гри God of War 2018
Santa Monica почала пошук нових співробітників / God of War

На офіційному сайті американської студії Santa Monica Studio з'явилися свіжі вакансії, пов'язані з розробкою нового проєкту. У вимогах до претендентів можна знайти кілька цікавих подробиць про наступну гру творців брутального екшену God of War.

Так, в Santa Monica прямо зараз потрібен провідний сценарист і провідний програміст геймплея для роботи над "неанонсованим AAA-проєктом". Сумарно студія шукає більше ніж 30 нових співробітників.

Подробиць про безіменний проєкт, як і раніше, немає, проте в описі вакансії говориться, що успішно пройшовши відбір кандидату належить займатися прописуванням "потужних сюжетних ліній, сильних персонажів і переконливих діалогів". Команда прагне зробити гру, яка "визначить жанр" і запропонує найкращу у своєму класі візуальну якість.

Фанати студії припускають, що йдеться про науково-фантастичний проєкт, який раніше довелося скасувати заради God of War. Можливо, студія все ж вирішила повернутися до гри. Враховуючи талант і послужний список Sony Santa Monica, буде цікаво подивитися, на що здатна студія за рамками франшизи God of War.

Паралельно команда працює над God of War: Ragnarok. Про саму гру поки мало що відомо, окрім того факту, що гра вийде у 2022 році. Вона точно з'явиться на консолі нового покоління PS5, а ось реліз на "старині" PlayStation 4 під питанням, хоча Sony і вирішила випускати на консолі поточного покоління ряд ексклюзивів PS5.

Трейлер God of War: Ragnarok

Раніше цього року для оригінального God of War 2018 вийшло безплатне оновлення з поліпшеннями для консолі нового покоління PlayStation 5.

Тепер геймерам не доведеться вибирати між високою роздільною здатністю і 60 FPS, оскільки свіжий профіль дозволить грати в шаховому 4К при 60 FPS. При цьому всі охочі, як і раніше, зможуть включити режим з 30 FPS.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти