Silent Hill та 10 інших проєктів, які можуть вийти ексклюзивно на PS5

6 грудня 2020, 15:20оновлено 26 березня 2021, 20:36
Ймовірно, анонс деяких з них відбутися вже наступного тижня в рамках The Game Awards 2020.
Кадр з The Last of Us: Part II
Кадр з The Last of Us: Part II / Naughty Dog

Користувач Reddit під ніком FLACO1942 зібрав масштабний список потенційних проєктів, що готуються до виходу на консолі нового покоління PlayStation 5, складаючи воєдино крупиці інформації й різні чутки з яких вимальовується певна картина.

Це більшою мірою здогади та прогнози, ніж перевірені інсайди, тому ставтеся до інформації обережно.

Нагадаємо, що церемонія нагородження The Game Awards 2020 розпочнеться 11 грудня о 02:00 за Києвом. Там очікується не тільки вручення нагород, а й традиційні покази нових ігор, сюрпризи та анонси, Так, зокрема, за непідтвердженими даними, в ході церемонії відбудеться анонс нової частини Silent Hill, яка стане перезапуском серії та вийде ексклюзивно на консолі нового покоління PlayStation 5.

відео дня

Ексклюзивний проєкт From Software

Кілька тижнів тому, MarsipanRumpan – користувач популярного ігрового форуму ResetEra, який часто першим повідомляє перевірені відомості по ще неанонсованих іграх – розповів, що Sony ведуть переговори з Хідетакою Міядзакі про розробку ще одного ексклюзиву для PlayStation. Для From Software це третій проєкт, що знаходиться в планах, але поки лише на етапі домовленостей. Перший це Elden Ring, а другий – новий Armored Core.

Demon’s Souls
Кадр з Demon's Souls / From Software

Новий шутер від Guerrilla Games (Killzone, Horizon)

Ймовірно, даний проєкт розроблявся паралельно з Horizon Forbidden West – це може бути як новий Killzone, так і SOCOM. Відомо, що в студію прийшов Саймон Ларуш, який попрацював над низкою мультиплеєрних шутерів (Killzone 2, R6 Patriots, R6 Siege) і Кріс Лі (SOCOM). Чутки про новий шутері від Guerrilla Games ходять вже давно, втім, офіційний анонс очікується не раніше другої половини 2021 року.

Кадр з Horizon Zero Dawn
Кадр з Horizon Zero Dawn / Guerrila Games

Days Gone 2

Темна конячка Sony, як і Ghost of Tsushima, несподівано показала високі показники з продажу. Джерела повідомляють, що видавець очікував провал від Bend Studio, а тепер в Days Gone бачать майбутню франшизу. Втім, до релізу компанія теж обіцяла випустити сюжетні доповнення – проте, про них досі нічого не відомо.

Silent Hill та 10 інших проєктів, які можуть вийти ексклюзивно на PS5
Кадр з Days Gone / Bend Studio

Bloodborne Remastered

Цей проєкт пов'язують з Bluepoint Games і можуть анонсувати вже на прийдешній The Game Awards. Цілком можливо, що за виходом на PS5 через деякий час піде реліз на ПК. Кажуть, що спочатку японським розробникам не вдалося випустити порт через обмеження движка, але завдяки втручанню Bluepoint (і студії відповідальної за ремастер Dark Souls) вдалося поліпшити гру і додати в неї віддалений контент.

Нагадаємо, що раніше відбувся реліз ремейка хардкорного фентезійного рольового екшну Demon's Souls від Bluepoint Games і SIE Japan Studio.

Кадр з Bloodborne
Кадр з Bloodborne / From Software

Marvel’s Spider-Man 2

Очікується через кілька років. Сценарій для гри почали писати на початку 2019 року, а окрему гру про Майлза Моралеса запустили в розробку в травні 2018 року, коли ще навіть не вийшла перша частина.

Spider-Man: Miles Morales
Кадр з Spider-Man: Miles Morales / Sony

Перезапуск Silent Hill

За останній пару місяців ми бачили стільки чуток про новий Silent Hill, що пальців обох рук і обох ніг уже не вистачить. За непідтвердженими даними, проєкт стане перезапуском серії та вийде ексклюзивно на консолі нового покоління PlayStation 5.

Імовірно, анонс гри відбудеться 11-го грудня в ході церемонії нагородження "ігрового Оскара" The Game Awards 2020. Поточна версія фільму жахів вже іграбельна, а її демоверсію покажуть незабаром після анонсу.

Silent Hills
Silent Hills / кадр з тизер-трейлер 2014 року

The Last Of Us: Factions

Повноцінна багатокористувацька гра на базі The Last of Us Part II, яка переросла з додаткового режиму в самостійний проєкт. Про існування гри говорить факт існування відео, що "витекло" в мережу в першій половині 2020 року.

The Last of Us: Part II
Кадр з The Last of Us: Part II / Naughty Dog

Нова гра Naughty Dog

Навряд чи команда займається одним лише мультиплеєром, оскільки гра по суті вже готова. В кінці 2018 року студія оголосила кастинг на роль темношкірого чоловіка від 40 до 60 років – кандидат повинен бути короткостриженим, а також "сильним, але не рельєфним".

Перший трейлер можна чекати вже наступного року.

Uncharted 3: Ілюзії Дрейка
Кадр з Uncharted 3 / Naughty Dog

Невідомий проєкт від студії з Сан-Дієго

Це та сама "секретна", студія, в яку влаштувалися фахівці, які працювали над іграми Naughty Dog і Rockstar Games. Над чим конкретно працюють там поки невідомо, але деякий час тому спливала інформація про розробку неанонсованого шутера з видом від першої особи ексклюзивно для консолі PlayStation 5.

До слова, у студії поки навіть немає назви.

Silent Hill та 10 інших проєктів, які можуть вийти ексклюзивно на PS5
PlayStation лого / Sony

Horizon VR

Крім повноцінного продовження, геймерів чекає ще один проєкт про пригоди в постапокаліптичному світі, захопленому роботами. Його розробляє London Studio й очікується, що це буде крос-ген. На існування проєкту вказав VR-консультант Каллум Херлі, який тестував гру – пізніше він вибачався за те, що наговорив зайвого.

Кадр з Horizon Zero Dawn
Кадр з Horizon Zero Dawn / Guerrilla Games

Ghost of Tsushima 2 або щось зовсім нове

Sucker Punch, як і Bend Studio, творці Days Gone, зробили дуже важливу річ – створили потенційну франшизу там, де її ніхто не чекав. Ghost of Tsushima виявилася хітом і відмінно проявила себе на довгій дистанції в плані продажів і вже після виходу гри, розробники шукали в команду людини, що спеціалізується на історії феодальної Японії.

Арт Ghost of Tsushima
Кадр з Ghost of Tsushima / Sucker Punch Productions

Раніше ми ділилися нашими враженнями від Ghostrunner, польського кіберпанку в дусі Hotline Miami.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти