Стало відомо дату проведення і формат головної ігрової події року E3 2021

9 лютого 2021, 18:45оновлено 24 березня 2021, 19:28
За даними ЗМІ, у 2021 році E3 вперше збираються провести в онлайн-форматі – де розробники зможуть провести кілька презентацій хронометражем о другій годині.
Стало відомо дату проведення і формат головної ігрової події року E3 2021
E3 2021 пройде з 15 по 17 червня / GLITCHED

За даними ЗМІ, організатори E3 2021 розсилають видавцям і розробникам пітч-презентацію, де розповідають про плани з проведення головної ігрової події року в онлайн-форматі – з 15 по 17 червня.

У планах ESA (організатори виставки) стоять тривалі шоу з анонсами нових ігор, церемонія нагородження, а також невеликі трансляції від видавців та інфлюенсерів.

Очікується, що учасники заходу зможуть надати журналістам доступ до демо нових ігор, після чого пробні версії з'являться і на традиційних загальнодоступних майданчиках. До реалізації планів приступлять лише після схвалення від партнерів, один з яких вже відмовився від участі. Крім того, ЗМІ відзначають, що за місце на цифровий E3 2021 учасники зобов'язані заплатити "шестизначну суму" – мова як мінімум про сотню тисяч доларів.

Нагадаємо, що минулого року багато компаній прийняли рішення пропустити щорічну виставку ще до офіційних повідомлень про скасування E3 2020, провівши власні онлайн-презентації та взявши участь у цифрових фестивалях різних ігрових видань.

Стало відомо дату проведення і формат головної ігрової події року E3 2021
Конференція Microsoft E3 2019 / The Verge

До слова, менше ніж через 3 тижні відбудеться віртуальний аналог щорічного фестивалю BlizzCon, присвяченого іграм компанії Blizzard. Шоу пройде 19-20 лютого у вигляді онлайн-презентації, подивитися яку зможе будь-хто без необхідності придбання віртуального квитка.

Перший день BlizzConline розпочнеться 20 лютого опівночі за київським часом. Спочатку розробники покажуть дещо нове, а потім протягом трьох годин будуть проходити паралельні трансляції по різних франшизах на шести різних каналах.

Другий день BlizzConline стартує 20 лютого о 22:00 за Києвом. На декількох каналах Blizzard сфокусуються на спільноті гравців і їх видатних творіннях. А ще в цьому місяці компанії виповнюється 30 років, і з цього приводу розробники підготували тематичні набори для своїх ігор.

Де дивитися BlizzConline

Шоу буде абсолютно безплатним для всіх користувачів. Подивитися його цілком можна буде на сайті BlizzCon, на шести канал за різними франшизами, а також на Twitch і YouTube. Російські субтитри в наявності, а більш докладний розклад з'явиться вже скоро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти