"Назвемо по-молодіжному - мітбол": Тищенко запропонував інакше називати котлети

19 грудня 2021, 14:38
Нардеп Тищенко переконаний, що його пропозиція відповідає всім нормам української мови з формулюванням "ми - молодь, а молодь диктує нові тренди",
Тищенко
Микола Тищенко / УНІАН

Народний депутат з фракції Партії "Слуга народу" (політична сила президента Володимира Зеленського) Микола Тищенко відзначився екстравагантною заявою. 49-річний політик сказав, що вважає себе представником молоді. І негайно закликав називати речі теж "по-молодіжному" - наприклад, називати котлетами на англійський манер тільки "мітболами".

Більше того, Тищенко переконаний, що так буде правильно згідно з нормами української мови, а "мітбол по-київськи" нардеп взагалі вважає головною родзинкою будь-якого святкового столу.

"Українською мовою це (котлета ‒ Главред) митбол. Це ми з вами вводимо нові тренди. Тому що ми молодь, а молодь вона завжди на передовій, вона завжди диктує нові тренди", - сказав він.

відео дня

читайте також"Слуга народу" Тищенко в Трускавці обматюкав свого однопартійця

Нагадаємо, раніше Микола Тищенко в черговий раз здивував скандальною заявою. Виявляється, народний обранець зовсім не орієнтується в нинішніх цінах в Україні.

Хоча за продуктами ходить на найдорожчий у столиці Бессарабський ринок. Але, за словами Тищенка, знаходить там досить доступні за цінами продукти.

Зокрема, "слуга народу" заявив, що гречку купує по 12 гривень за кілограм, яловичину - по 50-70 гривень за кілограм, а сало - від 50 до 100 гривень за кілограм.

Хоча не розсекретив, скільки всього грошей витрачає на продукти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти