StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Серіал Доктор Хто залишається без головного героя

5 січня 2021, 04:16
Творці серіалу Доктор Хто готують нові зміни в майбутньому сезоні.
Доктор Хто 13 сезон
Доктор Хто 13 сезон / ВВС

Серіал Доктор Хто відрізняється тим, що, коли сюжетна лінія стає нудною, творці змінюють головного героя "регенеруючи" нове тіло для персонажа. Протягом багатьох сезонів персонаж в діалогах відзначав, що хотів бути жінкою, і ось - 13 Доктора зіграла Джоді Віттакер. У серіал разом з нею прийшов новий шоуранер - Кріс Чібнел, який повністю поміняв всю концепцію серіалу.

Тепер видання Mirror стверджує, що Джоді Віттакер покидає серіал, і на місце Доктора шукатимуть нову людину.

38-річна жінка сказала босам, що має намір дотримуватися традиційного правила покидати серілал після трьох сезонів зйомок в ТАРДІС, як і більшість її попередників.читайте такожНазвали найкращого виконавця ролі Доктора Хто всіх сезонів

відео дня

"Це все дуже таємно, але на знімальному майданчику відомо, що Джоді їде, і вони готуються до відродження. Її від'їзд є цілком секретним, але в якийсь момент в найближчі місяці потрібно буде зняти прибуття 14-го Доктора. Це дуже хвилююче", - повідомляють інсайдери британському виданню.

Як стало відомо, Джоді Віттакер залишає серіал слідом за акторами Бредлі Уолшем і Тосіном Коулом, які йдуть трохи раніше за сюжетом нового сезону.

Кріс Чібнел же не відмовляється від своєї посади, і не покидає місце шоуранера, незважаючи на різке падіння рейтингу серіалу після введення його нових ідей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти