StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Більше не проблема: як видалити суперклей з пальців – "рятівний" лайфхак

16 серпня 2024, 14:30оновлено 19 серпня, 17:35
2660
З цими порадами ви зможете видалити сильний клей з пальців дуже легко та без стресу.
Більше не проблема: як видалити суперклей з пальців – 'рятівний' лайфхак
Як видалити суперклей з пальців / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Якщо ви працюєте з суперклеєм, то знаєте, як боляче його видаляти, якщо він випадково потрапив на руки або навіть на робочу поверхню, пише sante+.

Вам також може бути цікаво: Як зробити клей із підручних засобів: прості поради допоможуть у господарстві.

Як видалити суперклей з рук

відео дня
  • Мило та гаряча вода. Перш за все, занурте пальці в гарячу мильну воду. Потримайте кілька хвилин, щоб розм'якшити клей. Потім обережно спробуйте відклеїти його.
  • Рідкий миючий засіб. Розведіть 60 мл. рідкого миючого засобу в чашці з теплою водою. Потріть пальці цим розчином близько 20 секунд. Змийте і повторіть, якщо потрібно, поки клей не відклеїться.
  • WD-40. Спочатку нанесіть трохи WD-40 на тканину або папір. Потім потріть ганчіркою приклеєну ділянку. Клей повинен легко відклеїтися. Потім вимийте руки з милом.
  • Лимонний сік. Спочатку змішайте в рівних частинах лимонний сік і воду. Занурте в нього пальці: клей повинен м'яко відходити, що ідеально підходить для чутливої шкіри.
  • Оливкова олія. Нанесіть оливкову олію (яка є жирною речовиною) на приклеєну ділянку. Легенько помасажуйте, щоб послабити клей. Вимийте з милом і гарячою водою, щоб видалити залишки.
  • Ацетон або розчинник. Все, що вам потрібно зробити, це нанести ацетон або розчинник, що містить ацетон, на міцний клей. Потім зачекайте, поки клей розчиниться, перед тим як змити його водою з милом.
  • Вазелін. Почніть з миття прилиплої ділянки водою з милом. Потім нанесіть невелику кількість вазеліну. Обережно потріть або відклейте клей. Повторіть, якщо потрібно.
  • Пемза. Спочатку намочіть приклеєну ділянку в гарячій мильній воді. Потім вологою пемзою обережно потріть круговими рухами. Продовжуйте, доки клей не зникне.

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти