Культові ігрові серії MGS та Castlevania отримають друге життя – ЗМІ

19 лютого 2021, 19:00
Konami після провалу Metal Gear Survive і Contra: Rogue Corps планує довірити розвиток своїх серій стороннім студіям.
Культові ігрові серії MGS та Castlevania отримають друге життя – ЗМІ
Нові Castlevania і Metal Gear Solid очікуються, але не скоро / Konami

Слідом за інформацією про виробництво пари нових Silent Hill головний редактор порталу VGC Енді Робінсон поділився додатковою інформацією про плани Konami на свої колись великі франшизи.

За інформацією журналіста, керівництво Konami зазвичай було проти ідеї розробки ігор за своїми IP сторонніми студіями, проте незадовільні показники Metal Gear Survive і Contra: Rogue Corps в черговий раз показали нездатність компанії в підтримці власних брендів на належному рівні.

Через це видавництво стало більш відкритим до пропозицій залучити розробників з боку для створення нових ігор по Metal Gear і Castlevania. Втім, до будь-яких можливих релізів ще дуже далеко-подібні релізи в кращому випадку з'являться через кілька років.

Ймовірно, першим проєктом в "новій історії" Konami може стати ремейк гри Кодзіми Metal Gear Solid, чутки про який давно гуляють мережею – в листопаді 2019 один з інсайдерів стверджував, що ремейк гри Кодзіми дійсно знаходиться в розробці, а працює над ним особисто проєктувальник PS5 Марк Церні. А місяцем раніше актор Девід Хейтер, добре відомий гравцям за роллю Соліда Снейка, поділився у твіттері фотографією відеодзвінка майже з усіма акторами першої частини MGS, додавши, що вони зібралися, щоб "потрясти наш світ".

Metal Gear Solid V - трейлер

За даними VGC, нову Silent Hill анонсують вже цього літа в рамках ігрової виставки E3 2021-над нею працює якийсь "відомий японський розробник" (ні, не Хідео Кодзіма). Основні чутки вказують на Tango Gameworks, творців дилогії The Evil Within і прийдешньої Ghostwire: Tokyo.

До того ж у виробництві може перебувати ще одна Silent Hill, над якою працює зовсім інша студія - все більше джерел вказують на польську студію. Bloober Team.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти