Головна ігрова подія року E3 2021 офіційно скасована

3 березня 2021, 18:42
Йдеться про офлайн-формат виставки, який збирає тисячі людей в одному приміщенні.
Головна ігрова подія року E3 2021 офіційно скасована
Ігрова виставка E3 2021 скасована / Eurogamer

Посилаючись на документ ради Лос-Анджелеса у справах конвенцій і туризму, портал Eurogamer пише, що головна ігрова подія року E3 2021 офіційно скасована.

Втім, варто відзначити, що в документі йдеться про офлайн-формат виставки, який збирає тисячі людей в одному приміщенні. Це не заважає організаторам провести онлайн-захід.

Е3 планувалася з 15 по 17 червня, і в неї повинні були увійти кілька прес-конференцій від великих студій і видавців. Швидше за все, скасовувати це дійство не будуть, а за прикладом The Game Awards, перенесуть премію в онлайн-режим. Поки що залишається чекати новин з цього приводу.

Нагадаємо, що минулого року багато компаній прийняли рішення пропустити щорічну виставку ще до офіційних повідомлень про скасування E3 2020, провівши власні онлайн-презентації та взявши участь у цифрових фестивалях різних ігрових видань. Цілком можливо, що й у 2022 і 2023 році E3 не повернеться до формату "живого" заходу, проте це інформація поки не підтверджена.

Найочікуваніші ігри 2021

Раніше в мережі з'явилася інформація, що в розробці знаходяться відразу дві нові ігри з серії Silent Hill. Інсайдер припускає, що анонс однієї з розроблюваних ігор відбудеться цього літа в рамках ігрової виставки E3 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти