Творці Ghost of Tsushima стануть амбасадорами справжнього острова Цусіми

7 березня 2021, 20:04оновлено 24 березня 2021, 14:53
Це перший випадок в історії, коли подібну нагороду вручать людям не з Японії.
Ghost of Tsushima
Кадр з Ghost of Tsushima / Sony

Влада Цусіми підготувала почесну нагороду для творців Ghost of Thushima Джейсона Коннелла і Нейта Фокса. Це перший випадок в історії, коли подібну нагороду вручать людям не з Японії.

Розробники тайтла стануть постійними амбасадорами туризму на острові за поширення імені та історії Цусіми на весь світ, а Sony спільно з японською владою організовує туристичний тур на основі гри, щоб спонукати людей дізнатися більше про острів і його визначні пам'ятки.

Мер міста подякував співробітникам студії Sucker Punch за популяризацію історії про острів і боротьбу японців з монгольськими загарбниками. Тепер про цей епізод історії знає весь світ. На думку мера, це великий внесок, адже раніше мало хто з жителів закордонних країн знав про те, де взагалі знаходиться Цусіма.

відео дня

Навіть багато японців не знають історії періоду Генке. Не кажучи вже про решту світу, для якого назва І місце розташування Цусіми були зовсім невідомі, тому я не можу не подякувати їм за те, що вони розповіли нашу історію з такою феноменальною графікою і глибокою історією – цитата мера Цусіми, Хірокі Хітакацу.

Творці Ghost of Tsushima стануть амбасадорами справжнього острова Цусіми
Острів Цусіми / VGC

Крім цього, Хітакацу запросив всю команду Suckerpunch Productions відвідати острів з надією на те, що після візиту вони полюблять Цусіму ще більше. Церемонія нагородження буде проходити в цифровому форматі через обмеження на поїздки. Розробники також отримають лист подяки від влади.

Раніше шанувальники Ghost of Tsushima допомогли зібрати більше ніж 27 000 000 єна (~11.5 млн грн) на відновлення священних воріт біля храму Ватацумі на реальному острові Цусіма. Пожертвування перевищили заплановану суму в чотири рази.

Нагадаємо, що в січні цього року студія Sucker Punch опублікувала вакансії, пов'язані з розробкою нової гри. Творці Ghost of Tsushima шукають людину, якій цікаво писати історії в сетингу феодальної Японії. Крім того, від кандидата потрібен досвід роботи з AAA-іграми у відкритому світі.

Все це ідеально відповідає Ghost of Tsushima – AAA-грі у відкритому світі в сеттінгу феодальної Японії з безліччю діалогів. Враховуючи той факт, що Ghost Of Tsushima стала найбільш продаваною новою IP За весь життєвий цикл Playstation 4, було логічно припустити, що нова гра в серії не змусить себе довго чекати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти