Acid Buffer Zone – постапокаліптичний всесвіт від художника Silent Hill

18 квітня 2021, 18:08
Масахіро Іто – людина, яка породила ваш нічний кошмар
Silent Hill
Кадр з Silent Hill / Масахіро Іто

Масахіро Іто – культова особистість в ігровій індустрії, яка придумала монстрів, локації і культовий дизайн Пірамідоголового для серії Silent Hill. Навіть якщо ви ніколи про нього не чули, то будьте впевнені, що роботи такого творця як Іто вам точно траплялися на очі.

Маестро пера завжди вмів придумувати яскраві, містичні, тривожні дизайни, які ніби прийшли з нічних кошмарів. Цього напрямку художник дотримується і донині.

У 2014 артдиректор трилогії Silent Hill почав створювати свій власний кросмедійний всесвіт (), присвячений людському буттю після великої техногенної катастрофи з використанням орбітальної зброї. За синопсисом, вся земля перетворилася на ядерну пустелю, а на вцілілих залишках світу, країни продовжують ввести між собою війни. Масахіро випустив кілька артбуків, присвячених власному всесвіту, а також статуетки Олександри, головної героїні всієї історії, Миколи, старого пілота меха і Володимира, військового розвідника.

відео дня

Всіма своїми досягненнями і малюнками Масахіро люб'язно ділиться у себе на сторінці в соц. мережах. Там же він відповідає на питання всіх охочих і дякує кожному за коментарі і проявлений інтерес до його персони. Поставити йому питання або висловити захоплення ви можете аж трьома мовами: японською, англійською та російською. Щоправда, іноді він все ж просить перевести з останнього на англійську.

А тим, хто хоче спробувати випустити продовження "Silent Hill", дизайнер порекомендував забути всі матеріали в цій серії і не робити їх схожими на фан-арт. Основні теми вже були пов'язані зі страхом і занепокоєнням (туман, темрява, іржа, занедбаність, кров, металеві паркани і підлоги). Куди важливіше придумати нові ідеї для індустрії жахів, ніж експлуатувати старі. "Якщо це не продовження, і мені не доведеться використовувати Пірамідоголового або у мене буде можливість вбити його у вступі, то я без вагань приєднаюся".

Галерея робіт Масахіро Іто

Що ж стосується нової частини Silent Hill, то, за численними чутками, гра знаходиться в розробці приблизно два роки і за її створення відповідає польська студія Bloober Team, яка випустила в кінці січня свій атмосферний хорор The Medium.

Анонс гри очікується цього літа в рамках ігрової виставки E3 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти